Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti megtudnátok bocsájt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megtudnátok bocsájtani ha megütnének titeket kapcsolatban? Vagy házasságban?

Figyelt kérdés
És van a kettő között különbség?

2019. febr. 2. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem megütött,és szoptatós babánkat is,mert épp nem értem rá a baba etetés miatt őt kielégíteni,egy önző tuskó volt,későn ébredtem fel.. Na ott rúgtam ki,ő lakott nálam.. Jól tettem,az utódomat naponta veri most.

36N

2019. febr. 2. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Én elsökörben megbocsájtanék, ha jogos volt. Mert azért valljuk be lehetnek helyzetek. Ha viszont csak azért kapok mert részeg,ideges meg más ilyen hülye indok ott már lehet nem lenne még egy esély.
2019. febr. 2. 19:03
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

"Én elsökörben megbocsájtanék, ha jogos volt."

Jogos egyedül az önvédelem.

2019. febr. 2. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Jogos ha mondjuk felhergelem magam és dobálózok akkor ad egy pofont hogy észre térjek és lehiggadjak,kizökkentsen a dührohamból. Emiatt én nem haragudnék. Én ütöttem már meg pasit azért mert hátat fordított nekem miközben beszéltem hozzá,és nyakon vertem. Akkor is jogos ha megfordul és visszaadja,én kezdtem.
2019. febr. 2. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem SOHA
2019. febr. 2. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem,lépnék le
2019. febr. 2. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem, ha jogosan megüthet, akkor jogosan kereshetek egy olyan pasit, aki annyival nagyobb a páromnál, mint amennyivel ő nagyobb nálam, és az üti meg.

Őszintén, nőként inkább verjen meg engem egy nő, abba nem döglök bele.

És igaza van egyik előzőnek, csak az önvédelem jogos, semmi más.

2019. febr. 2. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Igen, egy idő után meg tudnék bocsátani, de nekem a megbocsátás nem azt jelenti, hogy el tudom fogadni, hogy megtehet ilyet a másik velem (akár egyszer, akár többször), és szemet hunyok felette, hanem azt, hogy valami fájó dolognak, ami már elmúlt, és amit már nem lehet meg nem történtté tenni, ÉN nem cipelem tovább a terhét.

Szóval részemről a megbocsátás ebben a helyzetben annyit jelentene, hogy - nyilván nem menne hipp-hopp, - de törekednék arra, hogy megbocsássam ezt annak a férfinak, akit valaha szerettem.

De ha egyszer megütne, vele nem maradnék, az biztos.

2019. febr. 2. 20:14
 19/20 anonim válasza:
100%
Soha. Gyerekként láttam és tapasztaltam elég sz*rt, így biztos szedném a sátorfám.
2019. febr. 2. 21:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. febr. 3. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!