Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megtudnátok bocsájtani ha megütnének titeket kapcsolatban? Vagy házasságban?
Engem megütött,és szoptatós babánkat is,mert épp nem értem rá a baba etetés miatt őt kielégíteni,egy önző tuskó volt,későn ébredtem fel.. Na ott rúgtam ki,ő lakott nálam.. Jól tettem,az utódomat naponta veri most.
36N
"Én elsökörben megbocsájtanék, ha jogos volt."
Jogos egyedül az önvédelem.
Nem, nem, ha jogosan megüthet, akkor jogosan kereshetek egy olyan pasit, aki annyival nagyobb a páromnál, mint amennyivel ő nagyobb nálam, és az üti meg.
Őszintén, nőként inkább verjen meg engem egy nő, abba nem döglök bele.
És igaza van egyik előzőnek, csak az önvédelem jogos, semmi más.
Igen, egy idő után meg tudnék bocsátani, de nekem a megbocsátás nem azt jelenti, hogy el tudom fogadni, hogy megtehet ilyet a másik velem (akár egyszer, akár többször), és szemet hunyok felette, hanem azt, hogy valami fájó dolognak, ami már elmúlt, és amit már nem lehet meg nem történtté tenni, ÉN nem cipelem tovább a terhét.
Szóval részemről a megbocsátás ebben a helyzetben annyit jelentene, hogy - nyilván nem menne hipp-hopp, - de törekednék arra, hogy megbocsássam ezt annak a férfinak, akit valaha szerettem.
De ha egyszer megütne, vele nem maradnék, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!