Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti miért néztek undorodva rá egy férfira, az utcán?
Figyelt kérdés
2019. febr. 1. 18:30
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdést, de én például akkor fintorgok emberek láttán, ha cigiznek, és érzem a szagát. (Hányingerem lesz tőle, és ez nem szóvirág, hanem tényleg, konkrétan... volt is már, hogy hánytam tőle, ha erősebb volt.)
2/9 anonim válasza:
Soha nem néztem undorodva egy férfire sem, még akkor sem ha nem tetszett.
3/9 anonim válasza:
Én nem nezek oknélkül senkire se undorodva.
Olyan szokott lenni hogy pl: sétalok az utcán és igénytelen férfiak megnéznek, beszólogatnak, akkor lenezően nézek rájuk.
4/9 anonim válasza:
Ha sokáig néz, de sorozatgyilkososan bámul, akkor szoktam.
5/9 anonim válasza:
Mert pl fáj a hasam/fejem/seggem és pont a bizonyos pasi kerül a szemem elé mikor olyan arcot vágok. (Gondoltam tudj róla, hogy ilyen is van)
6/9 anonim válasza:
Olyan emberekkel nem érdemes foglalkozni, akik húzzák a szájukat és furcsán néznek: alkalmazzák a bunkó viselkedésüket ott, ahol tanítva voltak erre. Vannak olyan emberek is, akik igénylik és adják is a sok szeretetet, pozitív energiákat, velük érdemes beszélni.34N
7/9 anonim válasza:
Esetleg kiül az arcomra a tömegiszony, de ez nem szándékos.
8/9 anonim válasza:
Nem szoktam férfiakat nézni az utcan meg úgy sehol sem
9/9 anonim válasza:
Van úgy, hogy rossz kedvem van, nem tudom elképzelni, hogy ilyenkor hogy nézek az emberekre, nem csak a férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!