Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben nincs korhatár. Szerinted?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 16:39
21/22 anonim válasza:
Nem minősítettelek, csak egyszerűen nem értelek.
Annyi mindent tudnék ezzel kapcsolatban írni, de ezekre úgy is rájössz majd. Talán. Erre mondják, hogy a szerelem vak.
22/22 anonim válasza:
Nem kell semmire sem rájönnöm. És hidd el, Én se értem magam. Én is csak annyit tudok, hogy belepusztulnék, ha nem lehetnék vele. Jól tudom, hogy ha a szüleim megtudják, ennek az egésznek vége, mert nem fogják engedni, hogy többet lássam őt. Nekünk tuti nem lesz már közös gyerekünk, mert én nem akarok csak 30 éves korom körül szülni, addig még tanulnék, építeném a karrierem, élvezném a fiatalságom utolsó éveit.. Szóval ezzel tisztában vagyok.. És ha 30 éves koromig csak Őt fogom szeretni, és kiderül, hogy Ő az igazi nekem, akkor Én elbasztam az egész életem. Nem fair vele szemben, nem is beszélek erről soha Neki, de titokban abban reménykedem, hogy úgy kb 5 év múlva, mikor már "éretebb" leszek, egyszer majd kiszeretek belőle, és találok egy korban jobban hozzám passzolóbbat. De amúgy, ahogy ismerem Őt, nem is fogja hagyni, hogy én hagyjam el majd, nem azért fog velem szakítani egy idő után, mert már nem szeret, hanem épp ellenkezőleg.. De még csak 16 éves vagyok, és mikor sírva rohanok fel egyik nap suli után hozzá, akkor nincs szíve kidobni, mert Ő is szeret, akkor egyszerűen ölelget, puszilgat, egész délután vele vagyok, miközben pontosan tudja, hogy miatta sírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!