Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben nincs korhatár. Szerinted?
1.válaszoló:
Azért nem olyanra gondoltam.Olyanra mint amit mondjuk a 17:05-ös mondott..
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:05
Lazán pedofil a csávó...
Szerintem is 10 év.
Amúgy a pedofília a fejletlen test iránti vonzalmat jelenti. Egy 16 éves lánynak már szerintem rég nem nevezhető fejletlennek a teste. :)
15 vagyok, párom 22 :D és jól megvagyunk, de nála idősebb azért nem kéne :S nálam fiatalabb sem.
15/L
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:49
Jó hát legyen , de am szted mit akar egy 37 éves csávó egy 16 éves éretlen , befolyásolható lánytól ? Hát megrontani ,gondolom nem a leckéjében segíteni.... az meg már megrontás , mivel kiskorú a csaj.
17:05
azért kíváncsi vagyok, miről beszélgettek... nagy szerelem lehet.
Egyébként ízlések és ízléstelenségek, én már csak olyan elmaradott vagyok, hogy a tőlem max 6-7 évvel idősebbek jönnek be, fitalabbakkal meg nem szívesen kezdek.
Most vagyok egyetemista, a párom is egyetemre jár, és így tökéletesen elvagyunk, de pl nem tudnék olyan férfivel járni, akinek már van egy gyereke. Nem a gyerek miatt, hanem azért, mert tudom, hogy már sokkal másabbak vagyunk, ő teljesen másként gondolkozik az életéről, úgysem értenénk egyet fontosabb kérdésekben. Számomra fontos az, hogy nagyjából egy korosztályban, ugyanazokban a körökben mozogjunk, sosem volt szimpatikus a takarítólány beleszeret a királyfiba és boldogan élnek amíg meg nem halnak történet. De mint írtam, emberek vagyunk különbözünk, megértem, ha valaki azért néz rám furcsán, mert így gondolom. Mások vagyunk, és ezt tudni kel elfogadni.
Én vagyok a 17:05-ös.
Az utolsónak: Hümm, a végén azt írod, hogy tudni kell másokat elfogadni, előtte pedig minősítgetsz.. Te nem tudhatod, hogy én mit érzek iránta.. Én tényleg tiszta szívből szeretem, mindenben számíthatok rá. Jó, oké, bevallom, ez pl kifejezetten tetszik nekem benne, hogy bármi problémám adódik az életben, segít nekem, vele minden könnyebb. (A szüleimtől is kérhetnék segítséget, mielőtt még valaki ezzel jönne, jó a kapcsolatom velük, de tőlük nem akarok se tanulással, se barátokkal kapcsolatban, pl általában a korosztályom sem szokott, ez egy ilyen időszak) De vele mindent megosztok. A szüleim nem tudnak róla, heti rendszerességel találkozunk, amikor kettesben, titokban lehetünk. Ő most vált el, van 2 fia is. És egy percig ne gondold azt, hogy nem tudunk miről beszélgetni. Elég sok közös témánk, érdeklődési körünk van. Annak ellenére is, hogy 21 év van köztünk.
Arról nem is beszélve, hogy mellette mindig boldog vagyok, még akkor is, ha előtte nagyon rossz napom volt..:) Azt nem tudhatom, hogy Ő szeret-e, de nagyon úgy néz ki, mert nagyon sokat törődik velem.. Nagyon sok helyre elvisz, főz nekem, segít nyelvtanulásban (szeptemberben akarom letteni az alapfokút németből). Szóval röhögj csak, igen, még tanít is. És a szexről még csak hallani sem akar, mert szerinte ez most nem tenne jót nekem, egy év múlva visszatérünk rá. Akkor szerinted meg akar rontani??? Lehet, hogy azért van velem, mert mellettem fiatalabbnak érzi magát, de ha ilyen jó velem, és ennyire szeretem, akkor miért is rossz ez nekem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!