Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam?

Figyelt kérdés

Szinte tudom a választ a kérdésre, csak nehéz.

Szóval az a helyzet, hogy van egy srác. Régóta ismerem, csak ritkán találkozunk. Csak az a probléma, hogy már több ideje van barátnője. Illetve kb 1éve, de nem tudom pontosan. Csak az a probléma, hogy a lány másik városban lakik, több száz km-re innen. De még is találkoznak és meg tudják oldani. Szóval tuti szeretik egymást. És itt vagyok Én, akinek tetszik a srác már egy ideje, és akkor is barátnője volt, mikor megismertem. Szerintem Én tetszem Neki, csak ugye a barátnő... És tényleg nem akarom elrontani ezt a kapcsolatot, mert tudom milyen rossz ez. De azt hiszem egyre jobban kezdem megszeretni.. Ha meglát mindig megölel és beszélgetünk és mosolyog... Nagyon aranyos! :(

Ez a helyzet! :( És nem tudom... elrontani tényleg nem akarom a kapcsolatukat, de igazából a barátnőjéről nem nagyon beszélgettünk még, nem tudom mennyire szereti... De biztos nagyon... Gondolom, hagynom kellene... de nem megy:(

Valakinek valami hasonló story vagy tanács? légyszi...

2008. nov. 8. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
hagyd! az én barátom se beszélget nagyon rólam a haverjaival...ez a lányok szokása...ne rondíts bele a kapcsolatukba,hidd el,ha nem szeretné a lányt,akkor nem lenne vele!
2008. nov. 8. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Én beszélnék vele a te helyedben, legfeljebb leráz, valami olyan dumával, hogy legyetek barátok. Szerintem megér egy próbát, különbem meg csak az járna a fejemben, hogy mi lett volna ha... Ez lenne a legrosszabb. Így legalább tudsz könnyebben tovább lépni.
2008. nov. 8. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

nekem két sztorim is van számodra:)

tetszett egy fiú, de nagyon és aztán teljesen belezúgtam és neki is csaja volt akkor...de hát neki is tetszettem, összejöttünk, természetesen titokban, aztán pár hónapra rá szakítottak a barátnőjével...azt hiszed ezután összejött velem? hát nem:) szóval maradt a dugi-dugó effektus...szóval ha a fiú szereti a barátnőjét, hagyd a francba és ha nem szeretné de még nem akar szakítani, akkor nagyon legyél észnél,és 5ször gondold meg mert agyon rossz vége lehet ha belmászol egy szerelmi háromszögbe:S

a másik sztori: a mostani barátommal úgy ismerkedtem meg, hogy barátnője volt akkor, de azonnal éreztünk valami különöset egymás iránt és aztán nagyon hamar összejöttünk és most boldogan élünk( amíg meg nem ahlunk...remélem:).

szóval a pasit figyelgesd, hogy rajta mit látsz? tetszel neki? az oké, hogy megpuszil, meg ölelget, de ne ezért dönts mellette. ha szereti a másik lányt, akkor hagyd. ha úgy érzed, van esélyed, add finoman a tudtára, hogy neked tetszik.

mert van happy end:)

2008. nov. 8. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! Utolsó válaszoló! Köszönöm Neked is :) majd meglátjuk mi lesz... persze belemászni nem akarok, meg meg sem fordult a fejembe, hogy csak úgy lefeküdjek vele miközben bnője van, ha nem lenne, akkor sem feküdnél le úgy vele, h nem járunk és nem telt el egy bizonyos idő...

szval majd meglátjuk... figyelgetem a reakcióit... és majd lesz valami... :)

köszönöm!!! :)

2008. nov. 8. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
ne használd ki azt, hogy a lány messze lakik..
2008. nov. 8. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!