Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak és nők! Hány évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők! Hány évesen döntöttetek úgy hogy befejezitek a társkeresést és milyen okból?

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

A kérdező bizonyára nem arra az okra gondol,hogy megtaláltra a párját valaki, inkább arra, amikor feladta a társkeresést és az egyedüllét mellett döntött.

Férjnél voltam, fiatalon veszítettem el a férjem. Megviselt, de tudtam,hogy nem szeretnék egyedül maradni, viszont együttélős kapcsolatot sem terveztem. Eleve ilyen irányban ismerkedtem.

Nem hiszek abban,hogy valaki huszonévesen végleges döntést hoz arról,hogy befejezi a társkeresést.

Azt elhiszem,hogy 26 évesen azt mondja most,hogy 25 évesen befejezte mert csalódott, nem talált párt, de 30 évesen rátalálhat a szerelem, sőt, 40-50-60 évesen is.

Ha egyedül lennék ismét bizonyára 65 évesen már nem keresnék társat, de ezt még most korai lenne kijelentenem, mert sosem lehet tudni.

2019. jan. 29. 19:27
 12/21 anonim ***** válasza:
24, mert akkor jöttem össze párommal, akivel ma is együtt vagyunk. De ha vége lenne, nem adnám fel, biztos keresnék valakit. 35/n
2019. jan. 29. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
30 evesen valas es ket gyerek utan. Aztan 31eves koromban utanam dobta az elet a paromat:DDD
2019. jan. 29. 19:52
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

"20 évesen,megismertem a nők valódi arcát"i

Te ugyanolyan vagy, mint az összes többi férfi az országban a korosztályodból?

2019. jan. 29. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
23, belelustultam az igénytelenségbe, és túl sötét vagyok a kapcsolatokhoz. Egy ideig még próbálkoztam, de most már nem is érdekel az egész. :D *ide is már poénból járok csak*
2019. jan. 29. 21:28
 16/21 anonim ***** válasza:
20 évesen el sem kezdtem. Nem vagyok rá alkalmas. 20/F
2019. jan. 30. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
26 évesen, inkább el se kezdtem.
2019. jan. 31. 17:32
 18/21 anonim válasza:
23 évesen mert a férjem megkérte a kezemet. Azóta is nagyon boldogok vagyunk. Kívánom neked is ezt a boldogságot. 30/L
2019. febr. 1. 17:05
 19/21 anonim ***** válasza:

A baj,hogy a társkereső oldalakon,nem őszinték a nők,meg a férfiak sem.Ha az ember ír levelet az lenne a minimum,hogy válaszol a nő,de ezt sem teszi meg.

Ha őszinte vagy azért nem ír.Ha becsapod akkor meg azért.

Valójában azt tapasztaltam,hogy azért a nők szeretik ha becsapják őket,szinte el is várják.Utánna meg fröcsögnek a pasira.Pedig ha mindenki magába nézne akkor volna min változtatni szerintem.

Mert külön kellene kezelni a szex kapcsolatot a komolytól.De ez néha mindig összemosódik.

2019. febr. 7. 15:05
 20/21 anonim válasza:

Jó pár éve volt egy (sokadik) sikertelen randim, amit jó pár levélváltás előzött meg. Úgy éreztem minden szuper, rendes, korrekt nőnek ismertem meg. Nem éreztem feszültnek, izgulósnak sem. Nem utolsósorban igazán szép nő. (Számomra legalábbis) Szóval úgy éreztem megtaláltam az igazit.

De aztán jött a kosár azzal, hogy túl normális vagyok, és a nők a rosszabb férfiakat szeretik. Mivel egy ideg úgymond barátként leveleztünk, kiderült, hogy visszament ahhoz a pasashoz, aki fizikailag is bántalmazta.

Ezek után már minden más lett. Ez az utolsó pofon olyan szinten leamortizálta az önbecsülésemet, hogy azóta már nem is találkoztam senkivel. Felnéztem ugyan társkereső oldalakra, de azt vetem észre, hogy csak őt szeretném megtalálni más valakiben. Emellett már nem is volt meg a lelkesedés úgy igazán. Így azóta is egyedül vagyok, nem volt találkozóm, és igazából már elegem is lett.

2021. dec. 31. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!