Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális viselkedés, hogy a pasim kölcsön kér tőlem pénzt?
Attól függ hogy közös kasszán vagytok-e? Ha nem, akkor nem adnék neki, mivel pofátlanság.
Én is szoktam kérni ha nincs, de vissza is megy az elvettbe.
Jó! Ha kicsi összegről van szó, és hébe hóba az belefér, de folyamatosan hosszú távon már megterhelő.
Ezt meg kell beszélni, mindenkinél máshogy van.
Ha vissza adja, ő is szokott neked adni kölcsön vagy csak úgy meglep valamivel, akkor egyáltalán nincs vele baj szerintem. Ha mindig csak tarhál, de semmit nem tesz amúgy a kapcsolatba, akkor meg te is tudod a választ.
"Tudsz kölcsönadni nekem két rugót kicsim?" igen/nem, adok/nem adok. Látod? Két féle választ lehet adni a kérdésre.
32/f
Hehe, ha tudsz angolul, ajánlom figyelmedbe (témába vágó) a Destiny's Child legeslegelső sikerszámát, ami pontosan erről szól, a címe: Bills, Bills, Bills
Nem lepődnék meg, ha hosszabb távon nem működne a kapcsolat.
3 hónap túl kevés idő még - a felvetett probléma nagyságrendje pedig cseppet sem elhanyagolható...
Ultimátum: konkrét határidő kitűzése a viselkedésének megváltoztatására - ellenkező esetben nincs tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!