Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis ha egy ferfi hazassag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha egy ferfi hazassagban/kapcsolatban szexpartner kereso oldalakat nez?

Figyelt kérdés
Es mikor szamon kerem a valasz az,hogy minden ferfi nezegeti.
2019. jan. 25. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyre inkább annak számít. De csak azért, mert otthon nem kapja meg a minimálisat sem.

Ilyeneket nem nézegetek, de az otthoni bajok miatt vagyok itt is. A férfiak addig elvannak otthon, amíg csak lehet. Lehet lassan én is megnézek párat...

41F

2019. jan. 26. 01:58
 12/21 A kérdező kommentje:
De ha megkapja othon akkor miert...
2019. jan. 26. 06:51
 13/21 A kérdező kommentje:
otthon
2019. jan. 26. 06:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Ha valami vagy eppen barmi nem mukodik egy kapcsolatban, akkor azt nem megbeszelni kene a masikkal?!!Egy parkapcsolat arrol szol, hogy a felek mindent megbeszelnek.Es nem undorito modon mashol keresgelni az oromforrasokat.De ha igy tesznek egyesek,miert nem allnak a masik ele szemtol szembe megmondani mi a problema,hogy legalabb eselye legyen a masik felnek valtoztatni,DE nem inkabb undorito fereg modjan hutlenkedesre adjak a fejuket.Csak akkor kikene lepni a parkapcsolatbol.

Nem ertem ezt a logikat ha nem mukodik valami,majd mashol megkapom.😯

Kapja,csak akkor legyen annyi gerinc benne, hogy legalabb szakit.

Gerinctelensegnek tartom.

2019. jan. 26. 07:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Mi olyan vicces 7-es??

Nem tudom,igy nevetnel-e ha ilyen helyzetbe kerulnel egy tobb eves kapcsolatban ahol gyerek is van.

Lehet ezen nevetni.👍

2019. jan. 26. 07:02
 16/21 A kérdező kommentje:

Aruld mar el mikoze az iq-szintnek ehhez???

Ha nem tudnak egyesek normalisan beszologatas nelkul irni, akkor minek kelll ide okadni???

2019. jan. 26. 07:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Amíg nem regisztrál nincs gond.
2019. jan. 26. 09:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom...
2019. jan. 26. 09:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Nézegess te is ilyen oldalakat és amikor rákérdez, akkor azt mondod, hogy mert minden nő megnézi a pasikat.

Ha idegesen reagál rá, akkor szar van a palacsintában.

2019. jan. 26. 11:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki,de nem vesz komolyan szerintem.
2019. jan. 26. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!