Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha egy ferfi hazassagban/kapcsolatban szexpartner kereso oldalakat nez?
Egyre inkább annak számít. De csak azért, mert otthon nem kapja meg a minimálisat sem.
Ilyeneket nem nézegetek, de az otthoni bajok miatt vagyok itt is. A férfiak addig elvannak otthon, amíg csak lehet. Lehet lassan én is megnézek párat...
41F
Ha valami vagy eppen barmi nem mukodik egy kapcsolatban, akkor azt nem megbeszelni kene a masikkal?!!Egy parkapcsolat arrol szol, hogy a felek mindent megbeszelnek.Es nem undorito modon mashol keresgelni az oromforrasokat.De ha igy tesznek egyesek,miert nem allnak a masik ele szemtol szembe megmondani mi a problema,hogy legalabb eselye legyen a masik felnek valtoztatni,DE nem inkabb undorito fereg modjan hutlenkedesre adjak a fejuket.Csak akkor kikene lepni a parkapcsolatbol.
Nem ertem ezt a logikat ha nem mukodik valami,majd mashol megkapom.😯
Kapja,csak akkor legyen annyi gerinc benne, hogy legalabb szakit.
Gerinctelensegnek tartom.
Mi olyan vicces 7-es??
Nem tudom,igy nevetnel-e ha ilyen helyzetbe kerulnel egy tobb eves kapcsolatban ahol gyerek is van.
Lehet ezen nevetni.👍
Aruld mar el mikoze az iq-szintnek ehhez???
Ha nem tudnak egyesek normalisan beszologatas nelkul irni, akkor minek kelll ide okadni???
Nézegess te is ilyen oldalakat és amikor rákérdez, akkor azt mondod, hogy mert minden nő megnézi a pasikat.
Ha idegesen reagál rá, akkor szar van a palacsintában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!