Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kimutatni, éreztetni kapcsolatban, hogy az ember szereti a párját?
Oké, lehet mondani, meg úgy viselkedni (figyelmesség, támogatás, kedvesség, romantika, bizalom, őszinteség, közös programok, tisztelet, minden egyéb), ez nyilvánvaló.
Ezeken túl mi kell?
Mert valami kell, ezekez mindig csinálom (kifejezetten romantikusnak tartom magam), mégse hitte el még soha senki, hogy szeretem.
Mit csinálok rosszul? Mit hagyok ki? Mit kell ahhoz tenni, hogy érezhető legyen hogy az ember szeret valakit?
Szerintem is először is érezni kell, utàna magától jőn. Nem olyasvalami ez, amit a párod elvár, te meg betanult lecke révén előadod, mint valami színdarabot.
“Mit hagyok ki”
Szerintem magát a valódi érzelmet hagyot ki. Nem egy betanult előadás ez.
Együtt élünk, 5 órától reggelig együtt vagyunk.
Exemmel nem éltem együtt, de minden nap együtt voltunk napközben (ugyanarra a képzésre jártunk)
Előző exemmel szintén minden nap órákat voltam.
(Nekik is volt szükségük ennyire, soha nem akaszkodtam rá olyanra, aki nem akarta)
#3 Ez nem ennyire evidens, vannak akik csak megjátszák, aztán gondolkoznak, hogy miért nem veszi őket komolyan senki.
Amúgy én is evidensnek tartom a szerelem kimutatását, nincs ebben semmi bonyolult. Sőőt, az általad leírtak bőven elegendőek ahhoz, hogy valaki kimutassa az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!