Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kimutatni, éreztetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kimutatni, éreztetni kapcsolatban, hogy az ember szereti a párját?

Figyelt kérdés

Oké, lehet mondani, meg úgy viselkedni (figyelmesség, támogatás, kedvesség, romantika, bizalom, őszinteség, közös programok, tisztelet, minden egyéb), ez nyilvánvaló.

Ezeken túl mi kell?

Mert valami kell, ezekez mindig csinálom (kifejezetten romantikusnak tartom magam), mégse hitte el még soha senki, hogy szeretem.

Mit csinálok rosszul? Mit hagyok ki? Mit kell ahhoz tenni, hogy érezhető legyen hogy az ember szeret valakit?

2019. jan. 22. 11:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Leírtam pontosan, hogy mi a problémám: "mégse hitte el még soha senki, hogy szeretem".

Értsd: se a mindenkori párom, se a családom, se a barátaim.

Mind mondták is ezt konkrétan.

A szeretetnyelv lehet, hogy más, de igyekszem mind az ötöt "produkálni", ráadásul mikor erről beszéltünk, arra jutottunk, hogy a páromnak és nekem ugyanaz a "szeretetnyelvünk" (együtt töltött idő & érintés holtversenyben)

Kérdeztem már őt is, meg másokat is, hogy miért nem érzik, szerintük mi hiányzik, de nem tudnak válaszolni, annyit mondanak, hogy "valami".

2019. jan. 22. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A leírásodból az az érzésem, hogy azt érzik rajtad, hogy az elvárásaik miatt teszed ezt, és talán ezt érezteted velük, hogy “azért viselkedek így, mert te ezt várod tőlem”.

Sokan nem betanult programnak veszik, nem akarják erőltetve előadni valakinek ezt, mert valaki szerint “kell”.

Bár az az érzésem, hogy nem veled van a baj, inkább párodnak és családodnak is rossz lehet a hozzáállása ehhez, miközben az elvárásaikat róják rád.

Benned sosem merült fel az a kérdés, hogy ők szeretnek-e téged? Ők mivel mutatják ki? Mert az az érzésem, hogy inkább ők csinálnak rosszul valamit, mintsem te. Nekik kellene másképp csinálniuk valamit és nem csesztetniük azzal, hogy nem szereted őket eléggé. Nem belőled hiányzik valami, inkább belőlük.

Talán rossz párkapcsolati mintát kaphattál otthon a családodtól és tovább vitted, hatással van a te magánéletedre is.

2019. jan. 22. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Amúgy nem lehetséges, hogy tettél valami rosszat, ami miatt kiábrándultak belőled és elhiteltelenedtél a szemükben??

Eltudom képzelni ezt is, hiszem ha az ember egyszer lejáratja önmagát, megbántja a szeretteit, akkor azután nehezen tudja helyrehozni azt, hiába próbálja utólag előadni, hogy “márpedig ő szeret”. Aztán lehet, hogy a szerettei nem beszélnek erről, de közben arra gondolnak, hogy csalódást okozott az illető, hiába próbálja szépíteni a helyzetet pótcselekvéssel.

2019. jan. 22. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:

A leírás kicsit az exemre emlékeztetett. Vele az volt a legnagyobb gond, hogy ellentmondásos a viselkedése, érdekes módon ezt nem vette észre.

Egyfelől próbálta nagyon előadni, hogy szereti és törődik az emberekkel, másfelől néha meg érthetetlenül bunkó viselkedése volt, ami miatt inkább kiábrándulást okozott.

Végeredménybe ő is csodálkozott, hogy miért nem kötődik hozzá senki “hiszen ő olyan rendes, jószívű ember, aki törekszik és csak jót akar”.

2019. jan. 22. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én pl szeretem a párom. De ő ezt nem érzi, "nem jön át, hogy szeretem".

Valahogy nekem más a szeretetnyelvem mint az övé sztem.

Szóval ne parázz. A lényeg, h szeresd.

2019. jan. 22. 22:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy tettem volna ellenük bármit. :(

A szeretetnyelvünk elvileg ugyanaz/hasonló.

Valahogy mégse működik. :(

2019. jan. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!