Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen árak vannak a sexpartner keresőkön keresztül hirdető csajoknál? Tudna vki esetleg vmi infót irni, erről vagy ezekkel kapcsolatban?
Találtam egy nagyon szép csajszit, de nem tudom, hogy mi az egész procedúrája ennek a sexpartneres dolognak. Mivel most lenne az első. Erről is bármi infót szívesen veszek.
köszönöm a válaszokat
Szinte biztos vagyok benne, hogy talalsz ott telefonszamot is!
A procedura meg gondolom az, hogy fogod magad, felhivod es a többit megbeszeled vele!
ezekkel én is tisztában vagyok, csak gondoltam, hátha tud vki több infót mondani, h vmennyire képben legyek telefonáláskor, és ne értetlenkedjek
azért kösz :D
Szerintem, ne bonyolitsd tul a dolgot. Persze, hogy kicsit mas tema, de olyan, mintha pizzat rendelnel. Ott sem tudod, hogy a vegen izleni fog e!
Sajnos szemelyes tapasztalatom ebben nincs. Meg sosem feküdtem le penzert növel, de van egy nö, akivel neha összebujunk, aki a szakmaban dolgozik amugy. De mivel nem ügyfele vagyok, nem tudom, hogy szamit e. Amugy a pizzas hasonlatot ö mondta!
"Felhivod, megkerdezed, hogy a pizza tenyleg ugy nez ki, mint a kepen, milyen extrakkal kaphato es mennyibe fog ez neked kerülni... Annyi, hogy a hazhozszallitas ritkabb, de lehet olyat is talalni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!