Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted elhagy a barátom?
Te vagy az önző mert szolgának tekinted a nőt akinek csak az lehet az egyetlen öröme az életben hogy az uralkodó here érdekeit nézi , kívánságát lesi
Azt le kell szarni hogy a nő tönkre megy ebben , csökken a libido aztán meg a hisztis here problémázik hogy kevesebb a szex meg ha látja a nőn a mellékhatásokat neki áll feljebb . Férfi és nőnek egyenrangúnak kellene már lenni. Férfi nem ér többet mint egy nő ez fordítva is igaz. Férfi sem azért el hogy a nőt szolgálja . Nő sem ezért el. Az ilyen nő gyűlölő ferfiak miért nem lesznek inkább melegek ??
Szerintem az egészség fontosabb mint az hogy a férfi hisztizik azért mert gumival kell csinálni. Irtam más ötletet meg az elején pl a spirál az hormon mentes . Én sem várnám el a férfiról hogy tegye tönkre a szervezetet csak azért hogy legyen szex . Kar hogy ti ferfiak nem tudhatók megtapasztalni milyen szar a fogamzásgátló akkor nem mondanatok ilyen nagyképűen hogy szedje a nő meg az a dolga a nőnek hogy a férfit szolgálja
Ez a baj. Gondolom akkor sok férfi azért nem juttatja el az orgazmusig a nőt mert az csak a nő feladata a férfi fele . Férfinak nem kell nézni akar a saját karára mi a jó a nőnek . Csak a nőnek kell tönkre tennie magát
Szuper .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!