Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted elhagy a barátom?
Nekem nagyon sok bajom volt a fogamzásgátlóval, 3 féle tablettát próbáltam ki, mindegyiket végigszedtem. Én is azért szedtem, mert jót akartam a páromnak, azonban nekem olyan szintű depressziót, hangulatingadozást, és pánikbetegséget váltott ki a tabletta, hogy reggelente csak az járt a fejemben, hogy ma is egy újabb borzalmas napom lesz. Az orvosom azt mondta az elsőnél, hogy majd elmúlik, vagy ír fel másikat, egyiknél sem lett jobb, és amikor úgy döntöttem, hogy abbahagyom, több hét kellett a regenerálódáshoz.
Szóval, beszéld meg vele, hogy nem szeretnél fogamzásgátlót szedni.. nagyon jó óvszer nélkül szexelni (amúgy a nőknek is jobb), de szerintem nem éri meg, hogy mérgezd magad vele.
(Ez az én tapasztalatom, nyilván mindenkinél minden máshogy hat.)
szedtem en is evekig de basszus most iszom a levet, mondom ezt ugy, h elmultam 40 es mar vagy 10 eve nem szedem
ne csessz ki a sajat testeddel, NE kezdd el a tabit
nem halogatni kell, hanem megmondani neki, hogy utana olvastal es ugy dontottel hogy te a fiatal testedet NEM fogod mergezni hormonkeszitmenyekkel, meg akkor sem, ha az orvostudomany eskudozik hogy az jo neked
millio no van akinek nem volt jo a tabletta, minek kockaztatnal?
Foggatlot szedtem. Abbahagytam ,mert 2 naponta kell azota az egesz arcom epilalni. Meg a mellemet is epilalom meg az egesz hasamat,olyan hosszu a szor.
Sok volt a savam tole,meghiztam 10 kg-t. Mindig savat hanytam reggelente,minden fogam szuvas lett. Minden fogamon min egy tomes van.
Minden ket hetben huvelygombam volt az elsavasodas miatt. Meg felevente elojott egy koromgomba a kezemen vagy labamon.
Ha visszamehetnek az idoben,nem szedtem volna foggatlot sohase.
Rugd ki te a pasidat most. Aljas szemetlada. A sajat elvezeteert tonkretenne teged egy eletre. Tudod milyen szar azzal kelni,h megint epilalnom kell az arcom???
Hát igen. A teremtés koronái, anyuci pici fiai, a tökéletes emberi egyedek. És nem bírják a gumit. :-( Hát nem cukorfalatok, még azt írja az egyik, hogy a pasik x százaléka nem bírja a gumit, hát egyelek meg tündérke, nagyon tudlak sajnálni téged, meg a többi anyámasszony katonája, gyökér, önző sz..rházit, hogy inkább ráerőltetnétek a párotokra (akit elvileg szerettek) a gyógyszert, aminek több mellékhatása van, mint egy antipszichotikumnak. :))) Tündérek vagytok, mondom. Aztán csodálkoztok, hogy nem hogy szexelni nem akar veletek már a barátnőtök, de csókolózni sem.
Az én barátom se bírja a gumit (szegény pára), aztán ő és az, hogy kínok kínját éltem át, ha megjött (ájulás, hányás, görcsök, ügyelet) rávett, hogy szedjem. Csak ezért szedem. Volt már azóta minden. Hízás, pattanások sora, fejfájás, hasfájás, hányinger minden nap, a libidómat már nem is keresem egy ideje, a heti 4 napról lecsökkent a szex heti 1-re, ha nem kevesebbre, depresszió, sírás, soroljam még?
Azt kívánom minden ilyen nyomorék férfinak, hogy ha árulni fogják a férfi fog.gátlót, szedjék be és élvezzék a hatásokat. :) Nem rosszindulatból, becsszó.
Ez a feminácizás kikészít. Ezt is persze pasik találták ki. Az nem elnyomás mi, neked, hogy a nők mérgezzék magukat helyettetek? Agyrém. Magyar "pasik".
#15 nek igaza van teljessen
#18 el vagy tevedve a nő nem azért el , hogy a férfit szolgálja és lesse minden kívánságát amit a nagyságos úr mond. Nő nem egy szolga hogy csak azt nézze mi jó a férfinak. Szerinted a nő tegye tönkre a szervezetet csak azért hogy a szex ami a ferfiert van amugy is jobb legyen ?? Szedje a férfi a fogamzásgátló tablettát és meglátnák milyen szar következményei vannak. Érdekes hogy ezt is csak nőknek találtak ki a férfiakat túlságosan féltik hogy ilyne szarral mérgezzek magukat... egyenlőség , egyenrangúság ha az lenne akkor nem nyomnak el a nőt . Nem írnának a ilyet hogy a nő azért van hogy a férfi érdekeit nézze
Nem azért születtem megy hogy behodoljak egy herenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!