Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bízhatok benne vagy inkább nem?
Te nagyon vérszegény troll vagy.
32/f
"tudom nem szép dolog másnak a dolgai között kutatni"
Ez egy önfelmentő mondat, aminek a vége ez lenne:
"...de a cél szentesíti az eszközt."
Ilyet akkor mond valaki amikor azt érzi, hogy veszített a méltóságából egy valamilyen cselekedete folytán.
"Annyira kiborultam hogy odamentem hozzá és kerek-perec megmondtam neki hogy engem elfelejthet, de mondta hogy nem történt közöttük semmi, még arcra puszi sem volt. De nem érdekelt..."
Itt saját magadat cáfolod meg.
"Minden ami a de előtt elhangzik lényegtelen." Mondotta oly bölcsen Lord Eddard Stark.
Odamentél hozzá, mert dühös voltál, azt mondtak neki, hogy téged aztán elfelejthet... "DE" odamentél hozzá (ez a lényeg).
Te saját magad előtt is szeretnéd eljátszani, hogy veled aztán nem lehet megcsinálni semmi olyat kétszer egymás után ami a méltóságodban sértő, de igazából meg lehet.És gyártasz hozzá indokokat is, illetve elfogadod ha más gyárt, lásd:
"de mondta hogy nem történt közöttük semmi, még arcra puszi sem volt."
Teljesen lényegtelen, hogy ezután a mondat után ezt írod:
"De nem érdekelt..."
Mert ha nem érdekelt volna, akkor oda sem mész, nemhogy itt beleírod a mondandódba, hogy de amúgy azt mondta nem volt köztük semmi.
"2 nap múlva kicsit megnyugodtam és írtam neki hogy beszéljük meg a dolgokat, és sikerült is ki is békültünk."
És itt pedig arcul is köpted a saját ön-becsülésedet, ami valahol mélyen lent már várta a kegyelemdöfést.
"Kicsit megingott a bizalom, de amúgy jó a kapcsolatunk."
Ez a mondat önmagának mond ellent.
"Szerintetek bízzak benne vagy ne?"
Szerintem magadban bízz.
Ön-becsülés, tartás, méltóság.
Te nem tiszteled magad egy fikarcnyit sem, és csodálkozol, hogy feltörlik veled a padlót.Ez itt az igazi probléma.És ez addig fog ismétlődni amíg nem építed fel az önbecsülésedet, mindegy ki lesz a partner, mert aki nem tiszteli és becsüli saját magát abba vagy beletörlik a lábukat, vagy otthagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!