Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri várni? Megéri a távkapcsolat?
Sziasztok!
Nagyon megkedveltük egymást egy sráccal, az ünnepek alatt egy héten keresztül mindennap találkoztunk, nagyon egy hullámhosszon mozgunk. Ő itt született (A) városban, de tanulányait (B) városban végzi, én pedig szintén a suli miatt kerültem (A) városba. Sajnos nagyon ritkán látogat haza, Ő teljesen önellátó és sokszor az anyagi gondok nem engedik meg, hogy hazalátogasson, plusz hétvégente ott szokott dolgozni (B) városban. Én meglátogatni nem tudom, Ő a kollégiumában nem fogadhat vendéget. Nem alkotunk még egy párt, pont ez miatr, mert így nehezen haladnak a dolgok, ha tényleg havi szinten tudunk találkozni. Szerintem Ő várna rám, 3 hónap múlva levizsgázik és könnyebb lenne a helyzet... Viszont én már rohadtul unom ezt az egész várakozást. Szerintetek megéri várni?
21 évesek vagyunk mindketten.
"Viszont én már rohadtul unom ezt az egész várakozást."
Így nem.
Hát akkor én a helyedben biztos várnék rá, 3 hónap nagyon hamar elmegy. De viszont ha te már most így állsz a dologhoz, hogy unod a várakozást, meg nem tudod egyáltalán várj-e rá, akkor nem biztos, hogy pont ő kell neked.
22/L
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Három hónap valóban nem a világvége. Nagyon sok remekül működő távkapcsolatot látok a környezetemben, ami erőt ad, viszont szörnyen pesszimista korszakomat élem most, és félek attól is, hogy Ő is rá fog unni erre az egészra majd.
Ha nem olyan egetverően nagy összeg te is lemehetsz hozzá, ha a koliban nincs vendégfogadás (még vallásos kolinál is szemet hunynak efelett...) akkor is vele töltheted azt az egy napot.
Neked nem éri meg a várakozást, alig ismeritek egymást és már unod a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!