Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kb.400km-re laknak a szerelmüktől! Milyen gyakran találkoztok?
Úgy néz ki februártól mi is ennyire leszünk 3 és fél évig.
Mindketten kitartunk egymás mellett. Kérdésem az lenne, hogy a lány vagy a fiú megy gyakrabban? És az úti költséget hogy állja, mondjuk az aki még tanul?
Milyen gyakran tudjátok megoldani, hogy találkozzatok?
Én vagyok aki még tanul és vagy 15 ezer a vonat költség, ha nem több. Járnék szívesen kéthetente hozzá, de nem biztos, hogy lesz 15 ezrem mindig:(
Mi távkapcsolattal kezdtük, 1000 km távolsággal 7 évvel ezelőtt. Aztán ez lecsökkent 520 km-re. Felváltva 2-3 hónaponként találkoztunk (felváltva utaztunk a másikhoz), mert mindketten egyetemen tanultunk és alig volt időnk csak a hétvégén vagy a szünetekben és na ugye, pénz se volt mindig. De minden egyes alkalommal mikor elköszöntünk egymástól, engem valósággal fel kellett tenni a vonatra, mert annyira nem akartam őt otthagyni. Aztán végig bőgtem az utat. Nehéz volt, de annyira mégsem, mivel mi ezt szoktuk meg. Nekünk nem egy normális kapcsolatból lett táv, így minden együtt töltött perc ajándék volt. Én nem csaltam meg a páromat (halálosan belé estem), és tudomásom szerint ő sem engem (ha mégis, az maradjon az ő titka).
Ma már több mint 2 éve együtt élünk és alig lehet minket szétválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!