Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hasznosnak találod Pál Feri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasznosnak találod Pál Feri atya előadásait partnerkapcsolati témakörökben?

Figyelt kérdés
Mely előadásokat ajánlanád?
2019. jan. 23. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

Bullshit parádé...

Amit egy rakat olyan ember hallgat, akinek kb rózsaszín lány regények alapján képzelik el az életet, és azt gondolják, hogy az a valóság

2019. jan. 23. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
szerintem jók. én ugyan csak pár videót néztem meg, de tetszik a stílusa. értelmes dolgokat mondd, egy kis humorral fűszerezve.
2019. jan. 23. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

mivel ateista vagyok, nagyon nem.

másrészt egy pap, aki cöllibátusban él, milyen alapon osztogat párkapcsolati tanácsokat??!!

2019. jan. 23. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Igen, szerintem jó gondolatébresztők.

32/f

2019. jan. 23. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem,eleve utálom a papokat,mindent ami valláshoz kötődik,jehovás szektás szüleim megutáltatták velem,és nem fogok papok utasításai szerint élni..
2019. jan. 23. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
sok köze nincs a valláshoz az előadásainak, legalábbis amit én láttam, annak semmi :D
2019. jan. 23. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt se tudom ki az,de nem is akarom tudni,mert gondolom valami újabb Tibi atya feltörekvő semmi.
2019. jan. 23. 18:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nem pontoztam le senkit (még azokat sem, akik pedig a logikátlanságukkal, a sztereotípiáik hangoztatásával és az alultájékozottságukkal igyekeznek megküzdeni a lepontozásért, azokat sem).

Fgyelem a kérdést továbbra is.

2019. jan. 23. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Pap és mentálhigéniás szakember, aki 3 évig atléta volt. Tart előadásokat, mint a Csernus tartott, általában a pszichológiai részét domborítja ki a dolgoknak ahol papi mivoltából hiteltelennek lehetne mondani, pl szex, párkapcsolat. Az emberi kapcsolatokat, erkölcsi kérdéseket, már vallási oldalról is feszegeti, mindezt energikusan, humorosan és érthetően. Jó előadónak tartom, egyáltalán nem tűnik egy vaskalapos embernek.

32/f

2019. jan. 23. 18:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a rám szánt idejét!
2019. jan. 24. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!