Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak (32F) van joga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak (32F) van joga letöröltetni velem a képeimet faceről?

Figyelt kérdés
több képet is leszedetett velem mert szerinte tul kihívó. Az egyik tényleg az volt. (Csak tanga volt rajtam)

2019. jan. 23. 16:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
Valójában joga nincs hozzá, de igaza lehet, ha a kacsolatod ellenére is könnyű nőként tünteted fel magad a világ szemében.
2019. jan. 23. 16:24
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Természetesen nincs.
2019. jan. 23. 16:25
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom ki hogy van vele, de ha nem lenne élettàrsam, egy szàl tangàban akkor se pózolnék sehol.

Én úgy gondolom, konkrétan joga nincs leszedetni, de hogy engem pàrom kivàgott volna a hàzból, az hótszentség.De ha neked ez belefér, a te dolgod.

Én kellemetlenül érezném magam munkahelyen, kislànyom osztàlytàrsai szülei előtt stb.

2019. jan. 23. 16:27
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Nincs joga hozzá kivéve ha szerepel a képen. Amennyiben szerepel a képen joga van eldönteni, hogy fent maradhat-e vagy sem.
2019. jan. 23. 16:27
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Nincs joga hozzá. Viszont joga van dobni téged, ha nem törlöd le.
2019. jan. 23. 16:30
 6/20 anonim ***** válasza:
23%

Menekülj.. Még időben.. Bántalmazó birtokló karakter..

Most a fotók,holnap a szoknya,nyári ruha,szájfény.barátok,rokonok,munkahely,boltba menés,mosakodás,magadra adás...

Éltem a párod fajtájával. Jo pár verést kaptam,többek közt fésűért is h másnak csinálom. Aztán a lépcsőn rúgott le,mert felvettem a rongyot amit ő vett sorolhatnám.. Ébresztő..

40N

2019. jan. 23. 16:33
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

joga van azt mondani, hogy nem szereti látni, hogy mások nézegethetnek olyan képeket rólad, amikre tutibiztosan ki fogják verni idegen pasik... ezen neked meg jogod van elgondolkodni...

de ja letöröltetés durva, de én alapban nem kezdenék ilyennel, aki így növeli az önbizalmát, hogy ilyen képeket tol fel magáról, ő volt a gyökér amúgy :D szóval maradjon a kép és egye meg amit főzött

2019. jan. 23. 16:40
 8/20 anonim ***** válasza:
33%

Milyen értelemben nézed, attól függ.

Nyilvánvalóan nincs olyan jogszabály, ami ok nélkül erre engedélyt adna. Másfelől viszont párkapcsolatban szerintem van hozzá kimondatlan joga.

2019. jan. 23. 16:43
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
6# neked el kellene látogatnod egy szakemberhez,mert nyílvánvalóan nem tudtad túl tenni magad a traumádon,és minden kérdésnél ezeket fújod. Unalmas már. Kérdezö,szerintem igaza van a párodnak,elég nagy proli p.csának kell lenni ahhoz,hogy valaki ilyen képeket pakoljon ki,inkább ezen gondolkozz el.
2019. jan. 23. 16:47
 10/20 anonim ***** válasza:
37%
Túl léptem,ezért látom már az első jelekben.. De ti nyugodtan lépjetek bele ezekbe.. Éljetek ocska pasik általi terrorban..
2019. jan. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!