Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak (32F) van joga letöröltetni velem a képeimet faceről?
Nem tudom ki hogy van vele, de ha nem lenne élettàrsam, egy szàl tangàban akkor se pózolnék sehol.
Én úgy gondolom, konkrétan joga nincs leszedetni, de hogy engem pàrom kivàgott volna a hàzból, az hótszentség.De ha neked ez belefér, a te dolgod.
Én kellemetlenül érezném magam munkahelyen, kislànyom osztàlytàrsai szülei előtt stb.
Menekülj.. Még időben.. Bántalmazó birtokló karakter..
Most a fotók,holnap a szoknya,nyári ruha,szájfény.barátok,rokonok,munkahely,boltba menés,mosakodás,magadra adás...
Éltem a párod fajtájával. Jo pár verést kaptam,többek közt fésűért is h másnak csinálom. Aztán a lépcsőn rúgott le,mert felvettem a rongyot amit ő vett sorolhatnám.. Ébresztő..
40N
joga van azt mondani, hogy nem szereti látni, hogy mások nézegethetnek olyan képeket rólad, amikre tutibiztosan ki fogják verni idegen pasik... ezen neked meg jogod van elgondolkodni...
de ja letöröltetés durva, de én alapban nem kezdenék ilyennel, aki így növeli az önbizalmát, hogy ilyen képeket tol fel magáról, ő volt a gyökér amúgy :D szóval maradjon a kép és egye meg amit főzött
Milyen értelemben nézed, attól függ.
Nyilvánvalóan nincs olyan jogszabály, ami ok nélkül erre engedélyt adna. Másfelől viszont párkapcsolatban szerintem van hozzá kimondatlan joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!