Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam lógva, ne erőltessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam lógva, ne erőltessem a normális lezárást?

Figyelt kérdés

Közelebbi kapcsolatba kerültem egy lánnyal...azaz többször randiztunk, volt csók is, ölelkezés. Ahogy megismertük jobban egymást rájöttünk, hogy nem illünk össze de azért mindketten próbálkoztunk. Elhatároztam, hogy megmondom, hogy jobb lenne ha nem találkoznánk többet. Azonban most hívom, hogy beszélgessünk de ő nem válaszol ... arra hivatkozva, hogy nincs ideje nem tud találkozni sem velem. Természetesen ő sem akar tőlem semmit csak, hogy ő a sajátos lepattintós módszert alkalmazza. Ennek ellenére nekem fontos, hogy megbeszéljük. Szeretem békességben lezárni a dolgokat. Főleg, hogy két hónapja már, hogy ismerkedünk. Messengeren vagy üzenetben pedig nem szeretek ilyesmikről beszélni. Hagyjam lógva? Ne erőltessem?

Azt is el kell ismerjem, hogy az egómat is bántja kicsit :). Sosem szerettem ha lekoptatnak.

2019. jan. 22. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#6 Te miről beszélsz? Állításod szerint nem akarsz találkozni vele a tovàbbiakban, az miféle barátság? Szerintem gondold át még egyszer tisztán, hogy mit akarsz, mert úgy tűnik te sem tudod.

Szerintem érezte rajtad, hogy csak a szakítás céljából akarsz vele találkozni (tipikus ciki “beszélnünk kell....” helyzet, vagy ahhoz hasonló). Te magad is mondtad, hogy emiatt találkoznál. Ha valóban barátság megtartása a cél, akkor ezt éreztesd is vele, légy vele barátias, csináljatok valami közös programot... Te is kínossá teszed a helyzetet, nem csak ő.

2019. jan. 22. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:

És mit akarsz neki mondani ? Elpocskondiazod hogy miért nem jó neked ?

Komolyan.. érdekelne

2019. jan. 22. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Innen már nincs barátság. Egy-két randi után még oké, de több hónapos találkozgatás után nem.

Hagyd, hogy túlléphessen rajtad (attól, hogy ő is látja, hogy nem illetek össze, még érzelmi kötődés kialakulhatott nála), ennek pedig az én tapasztalataim szerint is a legrövidebb módja a teljes kapcsolatmegszakítás.

2019. jan. 23. 08:20
 14/14 anonim ***** válasza:

"Miért ennyire aggresszívak itten egyesek?"

ITTEN 😂😂😂😂

Nem csodálom, hogy dobott téged a csaj, hiszen akkora paraszt vagy, hogy anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelői igazolványt kaptál.

2019. jan. 23. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!