Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális életetekben hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális életetekben hogyan oldjátok meg, hogy épp kinek legyen jó?

Figyelt kérdés

Felváltva, vagy ugyanaznap csak úgy, hogy először az egyikőtökre figyeltek aztán a másikra, vagy ilyesmi?

Vagy hogyan? Valamelyikőtök alárendeli magát ezügyben és neki a sajátja nem is számít?

Induljunk ki abból, hogy a fizikai "elélvezés" nem egyelő a valódi élvezettel. És tényleg nem!

#megadás #egyet se
2019. jan. 21. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem a kérdést. Mindkettőnknek jó minden. :D Ha csak én kényeztetem a párom, azt én is élvezem, és fordítva.

Egyébként legtöbbször felváltva kényeztetjük egymást, aztán jöhet a szeretkezés, ami meg mindkettőnknek nagyon jó.

Persze néha van, hogy csak egyikünk tesz a másik kedvére, soha nem tartottuk számon, hogy milyen gyakran. Ahogy épp érezzük.

2019. jan. 21. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdéseket gyerekek tesznek fel? Mert aki csinálja pár éve, annak tudni kéne mit is csinál.
2019. jan. 21. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:

...de ezt mégis hogyan? Ha végig "centizgetni" kell, hogy "na majd pont másodpercre egyszerre legyen", akkor az aggodalmaskodással jár, nem felszabadultsággal.

Én ezt nem értem, nem tudom, hogyan csinálják... Még a női rész oké, de a férfinek egy idő után (fél óra vagy még több), már benne lehet a "nem szabad elmenni" végig és akkor az már az arra való vigyázásról szól...

2019. jan. 22. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
De te magad mondtad, hogy nem az orgazmus a lényeg. Nem feltétlenül az egyszerre elért "elélvezésről" van itt szó, ami bár különleges és csodás élmény, de alap esetben az aktus orgazmushoz vezető részét is élvezi mindkét fél. Mégpedig úgy, hogy hasonló dolgokat szeretnek, kommunikálnak közben is (pl ha valakinek valamilyen mozdulat fáj vagy kellemetlen, azt jelzi, vagy ha valami tetszik, akkor arról is szól), hogy nem csak azért csinálják hogy ezt is kipipálhassák a napi teendők részeként a vécépucolás és a pelenkázás között, hanem mert szeretik egymást, élvezik egymás jelenlétét, örömmel tölti el mindkét felet, ha valakinek valami jól esik.
2019. jan. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!