Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális életetekben hogyan oldjátok meg, hogy épp kinek legyen jó?
Felváltva, vagy ugyanaznap csak úgy, hogy először az egyikőtökre figyeltek aztán a másikra, vagy ilyesmi?
Vagy hogyan? Valamelyikőtök alárendeli magát ezügyben és neki a sajátja nem is számít?
Induljunk ki abból, hogy a fizikai "elélvezés" nem egyelő a valódi élvezettel. És tényleg nem!
Egyszerre, egyidőben. Illetve ha valaki fáradtabb, akkor annak akkor kedvezünk egy kicsit többet. Meg hát ez úgy adja magát ^_^
Vagyis csak adná, ha lenne kivel, de már régóta nincs. :(
F
Ilyen tényleg van? Mese.
#Kérdező
Általában valamelyiknek úgyse jó. Vagy egyiknek se.
Én se értelek, a szex mindkettőnknek jó, általában annyira egymásra vagyunk hangolódva, hogy egyszerre megyünk el (esetek 80%a). Ha valakinek nincs kedve, akkor meg nem kezdünk bele, max egyedül megoldjuk - nálunk ebből legalábbis nincs sértődés.
N
Az akárhány nő meg egy hosszú, együttélős kapcsolat nem ugyanaz.De már az akárhány nős egyszerre is kicsit meseszerűnek tűnik.
Úgy oldottuk meg, hogy segédeszközt vetettünk be és akkor mindkettőnk fixen jó lett, anélkül totális lutri volt.
Törekszünk ra, hogy mindkettőnknek jó legyen :) végigolvasva a hsz-kat, - mivel én se értem nagyon a kérdèst- ezúgy müködik, hogyha szexelni akarunk, akkor nincs olyanhogy ma neki jó, holnapután meg akkor nekem.....Arról szól a szex, hogy mindketten , egy alkalmon belül kielegüljünk :)
Ha meg nincs szex, mert faradtak vagyunk, összebújunk kicsit , hogy azért meglegyen a szeretgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!