Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szar az élet? Másnak jobban megy? Hogyan csináljátok?
tegnap 22:00
1. Mindenért ami veled történik te vagy a felelős!
2. A sorsod a te irányításodtól függ!
Ha változást akarsz, tegyél meg mindent érte, máskülönben ne siránkozz!!!!!!
ISTENEM!!!
meg belehalsz vege lett egy kapcsolatnak es akkor mivan jon mas?
felejtsd el!!!
ugyan hany eves vagy? biztos talalsz magadnak masat
én is okosnak meg talpraesettnek hittem magam, amíg a barátom 3 hónapja szakított velem, és azóta próbálok boldogulni. próbáltam vigasztalódni más pasik karjaiban, de csak lelkiismeret furdalásom lett.
nagyon sok dolog felborult bennem, és bár érettnek látszottam és annak mutattam magam, most, ha a volt barátomról kérdeznek, csak egy görcsös kislányt lehet látni.
még mindig próbálkozom. felejteném, de bár visszajönne.
L/16
Szia:)
Én szívesen boldogítalak ha gondolod,de csak mint egy barát,haver:)eléggé mennek az ilyenek:DVagy bármiről beszélhetünk:)Csak egy privibe kerül:)
17/F
Hát, a szerelmi csalódások/bánatok márpedig ilyenek. Ez a vaskéz, amely belemarkol az ember szívébe, és nem engedi lerázni magát... hát igen, kemény :(. Most mondhatnék ilyeneket, hogy majd elmúlik (mert el fog) meg blablabla, de úgysem hatna rád ebben az állapotban.
Én is éreztem úgy, hogy itt vége, nem akarok élni, de szerencsére kilábaltam az ilyen helyzetekből és örülök, hogy akkor nem lettem öngyilkos. :)
Ha gondolod dobj egy privit és beszélgethetünk.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!