Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes-e olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e olyan férfival kezdeni, aki kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert már nagyon régóta flörtölünk egymással,és én totál beleestem. Állandóan küldi a jeleket,randira viszont még nem hivott el...Szerintetek akar tőlem valamit? Én már belepusztulok,annyira vágyom rá...
2008. nov. 7. 21:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Ha tisztességes vagy, kapcsolatot nem szakítasz meg.

Rossz kapcsolatot sem!

Várd meg, amíg hivatalosan is vége van. Csak utána kezdhetsz vele valamit.

De az is előfordulhat, hogy magukra találnak.

2008. nov. 7. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Undorítónak tartom az olyan nőket, mint az egyik hozzászóló, hogy kifejezetten imádja az ilyen kapcsolatokat. Egy NORMÁLIS pasas, ha látja/-érzi hogy a kapcsolat kezd kihűlni, unalmas lenni akkor lekéne ülni a párjával és megbeszélni a dolgot. Egy normális pasi nem hagyja hogy tönkremenjen a kapcsolata. Az ilyen csajok nem jók másra, mint egy jó nagy dugásra utánna meg megsem ismerik őt az utcán a pasik. Ha ezt akarod, nyugodtan rondíts bele a kapcsolatukba. Szerintem felejtsd el a pasast, ne találkozz vele. ha meg van bnője/felesége akkor meg neked kéne annyi eszednek lenni, h ne mással foglalkozzon hanem a párjával, nem még ráraksz te is egy lapáttal
2008. nov. 7. 23:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes és nem is kell kezdeni egy ilyen pasival,ezt neked is tudnod kellene.Próbáld meg inkább elfelejteni és ezután nem venni a jeleket amiket küld,hanem keresni egy független pasit,aki valóban akar kapcsolatot is,mert itt biztosan nem erről lenne szó.Arról nem beszélve,hogy kapcsolata van,amibe nem kell belemászni.
2008. nov. 8. 00:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem szép megrondítani egy kapcsolatot, akár jó, akár rossz! Gondold magad a másik csaj helyébe. Ha veled tennék ezt, hogy viselkednél? Szerintem ebből elég választ is kapsz a kérdésedre. Addig habarodj ki a srácból amíg nem késő. Sok sikert és energiát.
2008. nov. 8. 00:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
persze,ha azt akarod,hogy megtépjen a felesége!
2008. nov. 8. 08:53
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem téves ez a hozzáállás. "Ha lehet vinni, hadd vigyék" - mondta egy régi barátnőm. AZ a pasi, akit el lehet hódítani, annyit is ér, meg a vele való kapscolat is annyit ért.

Nem értem, miért CSAK a másik nőt állítjátok be hibásnak. A pasinak nem kéne uralkodni magán? Ő nem hibás, őt nem kell megtépni? Ehhez mindig KETTEN kellenek.

A Kérdezőnek én is azt ajánlom, ne menjen bele semmibe ebbe a formában.

Hypathia

2008. nov. 8. 11:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a rengeteg hozzászólást,sokat segítettek! Igazatok van,kicsit kijózanítottatok...ez már rámfért...már nem láttam a szerelemtől.Főleg a 7.válaszoló józanított ki azzal, hogy simán lehet, hogy nem akar semmit,csupán flörtöl...hááát,amennyiben így van,akkor verem a fejem a falba,hogy lehettem ilyen hülye és vak...rengeteg energiám és időm van már ebben a dologban...mármint hogy meghódítsam...kezd már elegem lenni ebből...:(
2008. nov. 8. 18:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom neked mondani, ha egy asinak családja van és Veled flörtölget, esetleg komoly lesz és elhagyja a feleségét, semmi garancia nincs arra, hogy veled nem fogja ezt megtenni. Gondolom ismered a mondást, miszerint kutyából nem lesz szalonna. Téged is ugyanúgy hülyének fog nézni, de gondolom erre nincs szükséged.
2008. nov. 8. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:

én semmiképp nem mennék bele egy olyan kapcsolatba, ahol csak harmadik lehetek.

Vagy testestöl lelkestöl legyen a tiéd vagy sehogy.

Viszont érdemes lenne körül szaglásznod ez ügyben.

Nagyon rossz lene olyan helyzetbe keveredni, amit sok filmben látni, hogy a fickó azt mondja szakitott és hiteget, hogy téged akar, aztán a háttérben meg otthon a család a gyerekek stb.

ERGO gyerekek... mint olyan család szülötte, aki apucija elment a szomszéd nénivel kifejezetten ellenzem, mert egy gyereknek nagyon nagy fájdalmat okoz az ilyen ügy.

Ne higgy senkinek, csak a saját szemednek.

Mindig van valaki aki úgy hallotta egyik ismerősétől.... stb.

2008. nov. 16. 21:29
 20/22 anonim ***** válasza:

éN AZ A BIZONYOS EGYIK VÁLASZOLÓ VAGYOK. Azt el se tudjátok kpzelni, hogy egy nő is csak kalandra vágyik?

Ennyi izgalom az én életembe is kell, atól még, hogy nem pasinak születtem.

2008. nov. 17. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!