Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes-e olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e olyan férfival kezdeni, aki kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert már nagyon régóta flörtölünk egymással,és én totál beleestem. Állandóan küldi a jeleket,randira viszont még nem hivott el...Szerintetek akar tőlem valamit? Én már belepusztulok,annyira vágyom rá...
2008. nov. 7. 21:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
szerintem ne tedd tönkre a kapcsolatát.. az olyan undoritó!!!! várd meg amig szakit a barátnőjével
2008. nov. 7. 21:33
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Ez sajnos elég szerencsétlen helyzet. Nem mindig abba lesz szerelmes az ember lánya akibe (kellene).Én megértem hogy vívódsz a dolgon, és biztos most nagyon nehéz helyzetbe vagy,de ezt neked kell eldöntened....
2008. nov. 7. 21:38
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát igen,nem szeretném tönkretenni, viszont azt sem tudom, hogy milyen az a kapcsolat...lehet hogy már csak a megszokás tartja őket össze,nem? Vagy ha igazán szereti,akkor miért szórakozik velem? Nekem ez annyira rossz...:( Mert ha legalább tudnám hogy nem akar engem,akkor tovább tudnék lépni...de így...:(
2008. nov. 7. 21:38
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha akar is tőled valamit,szerintem ne menj bele semmilyen kapcsolatba,amíg neki másik kapcsolata is van.Tényleg nagyon undorító harmadiknak lenni egy kapcsolatba.Gondolj bele,ha veled ezt tenné az akit szeretsz,Te hogy éreznéd magad.

Ha fontos vagy neki,megtalálja a módját,hogy veled kezdjen kapcsolatot.De a szeretőszerepet ne vállald,az nagyon méltatlan és megalázó.Ha felesége van,netán gyerekei is,akkor meg felejtsd el,utasíts vissza mindenféle közeledést.

2008. nov. 7. 21:39
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyenlőre legyen elég neked az,hogy foglalt.

Azt nem a te tiszted eldönteni,hogy neki mennyire jó vagy rossz a kapcsolata.A szeretőnek mindig azt szokták a férfiak mondani,hogy rossz a kapcsolatuk,válni akarnak...stb..szóval egy csomó hablaty duma amivel maguk mellett tarthatják.De tudod mire kellenek az ilyen nők nekik?

Ha van eszed,és tisztesség benned csak szabad férfival kezdesz.

2008. nov. 7. 21:44
 6/22 anonim ***** válasza:
24%

Csk hogy a másik oldal is megszólaljon:

IGEN! Én határozottan élvezem az ilyen kapcsolatokat. Hihetetlenül hálásak kudnak lenni a monoton megszokás-kapcsolatban élő pasik.

Nekik te vagy az Istennő, a vonzó, csinos, igényes, odaadó NŐ, mindaz, amit a feleségüktől már nem kapnak meg.

DE! Ha komoly kapcsolatra vágsz, ne foglalkozz vele, mert sose fogja otthagyni a nejét.

2008. nov. 7. 21:48
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem érdemes. Ha egy pasinak van barátnője, - akármilyen is a kapcsolat, még nem szakítottak, és lehet, tervben sincs!- és úgy kikezd mással, az általában egy gyökér, egy sunyi, hazug alak. Egy nő részéről sem szép foglalt pasival kikezdeni, de ehhez ketten kellenek.

Ha mégis egymásba estek, az a tanácsom, hogy ne feküdj le vele addig, míg nem teremtett tiszta helyzetet! Ehhez feltétlenül ragaszkodj!!! Ugyanis ha megkapja a Veled való szexet "csak úgy", akkor NEM fog tenni a helyzet változtatásáért. Tapasztalatból, és a környezetemben levő emberek szintén keserű tapasztalataiból beszélek. Hogy nem jó a kapcsolat, sajnáltatja magát, az csak blabla.

Akárhogy is alakul, csóknál tovább ne menj vele, amíg nem jár Veled rendesen!!!!

És azt is gondold meg, hogy ha ott is hagyja Miattad a mostani csajt, nem fog-e Téged is otthagyni x év múlva egy másik csajért? Van olyan ismerősöm, aki ebben a formában a 3. csajnál jár...

2008. nov. 7. 21:50
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Ne menj bele. Egy csomó szenvedéstől kíméled meg magad ha kihagyod. Tapasztalat :-(

A mostani "kínlódás", hogy vágysz rá, stb semmi ahhoz képest amit mellette átélnél még.

2008. nov. 7. 21:52
 9/22 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

A férfiaknak lételeme a hódítás, a vadászösztön munkál bennük mindig. Nagyon ritka az olyan férfi, aki nem flörtöl másik nővel, legyen bármilyen jó a kapcsolata a párjával. Ha a férfi még nem hívott randira, bár már régóta adtok jeleket egymásnak, szinte teljesen biztos, hogy csak a hiúságát legyezgeti ezzel.

Ja! Még valami! A férfiak képesk szerelem nélkül belemenni egy kapcsolatba, de a nők gyorsan szerelmesek lesznek, aztán jön a pofáraesés, hogy "Nem tehetem a barátnőmmel, hogy magára hagyom, mert pont válságban van vagy babánk lesz vagy...". A barátnőm folyton beleesik ebbe a harmadik vagyok csapdába. Kívülállóként reálisabban tudom megítélni ezeket a kapcsolatait, aztán sír a vállamon, mert igazam van!

Annyi férfi van a világban!

Ha viszont mégis megtenné felé azt a bizonyos első lépést, várd meg, amíg szakít a mostanival.

Sok erőt kívánok!

2008. nov. 7. 21:55
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

Ha nős a pasas nem istennő leszel mellette,csak egy ribi,akit néha meg...hat aztán félredobhat,aki egy kis változatosságot visz a hétköznapjaiba.És valóban rengeteget szenvednél mellette,főleg ha szerelmes lennél belé.

Gondolkodj!!!Megérné neked egy ilyen megalázó kapcsolat?Dehogy is érné.Amíg nem szabad,addig ne kezdj vele.

2008. nov. 7. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!