Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátotokkal ha megrugdosna egy kutyát?
Mivel ilyenek voltak a körülmènyek, eszembe se jutna ezèrt szakítani. Jó, túltolta. De mivel mivel megijedt, váratlan stresszhelyzet èrte, így reagált. Ez mèg nem jelenti, hogy rossz ember lenne. Ha valaki agresszív, az máskor is látszik a termèszetèn, nem egy ilyen szerencsètlen esetből kellene megítèlni.
Mivel csak úgy támadt a kutya, könnyen lehet, hogy veszett volt, vagy egyèb más baja is lehetett, mert nem jellemző, hogy ők nèlkül támadnának, inkább fèlnek.
Persze lehet sajnálni szegèny kiskutyát, de ne legyen már előrèbb való az embereknèl. Mi van ha legközelebb egy vèdtelenebb embert talál be, egy időst vagy egy gyereket? Mert ha egyszer megtette, újra meg fogja. Ez azèrt nagyon nem játèk. Nèha nem árt, ha tovább látunk az orrunknál.
A barátod mindenkèpp menjen orvoshoz (ha eddig nem tette meg), akkor is, ha maga a seb nem komoly, mert megelőzèskèpp mindenkèpp oltást kell kapnia!
Miért merült fel benned, hogy szakíts?
Megijedtél a barátod reakciójától és arra gondoltál, hogy más szituációkban is szerinted túlzott reakciója lesz?
Vagy akkora állatbarát vagy, hogy csak a kutyára tudtál gondolni, a barátodra nem?
Vagy te olyan higgadt vagy, hogy akármi éles szituációban kevesebb indulat van benned, ezért kiábrándított hogy ő férfiként sem tud higgadt maradni?
Őszintén szólva én inkább a barátod helyében gondolkodnék a szakításon, mert úgy tűnik, hogy túl sok támogatást nem fog tőled kapni gond esetén.
Te egy idióta vagy :D
Szoktam játszani a barátnőm macskájával, ha megunja és megkap, akkor nem vagyok felháborodva, nem bántanám a szerencsétlent, én voltam a "hibás".
De ha random odajönne és mert éhes / fáradt vagy csak szimplán olyan kedve van, és megharap / megkap kitaposnám a belét. Én se megyek hozzá oda, és okozok neki fájdalmat puszta jókedvemben.
Az ilyen törpe dögök nagy része genetikailag sérült, egész életükben rettegnek. A lépcsőházban is lakik egy nő 3 törpe korccsal. Ebbő 2 ha tehetné végigharapdálná a teljes lépcsőházat. És erre nem mentség, hogy rossz sorsa volt, meg menhelyi kutya, mert igenis integrálódjon, vagy altassák el, így is több kutya van, mint amennyit az emberek el tudnak tartani (lsd. rengeteg kóbor, menhelyi kutya van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!