Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a barátotokkal ha megrugdosna egy kutyát?
Nèzd, legalább mást már nem támad meg. Olyan kóbor állat, amelyik random emberekre támad, igenis veszèlyes. Nemcsak az, hogy fáj, meg seb, de fertőzèst is okozhat. Remèlem volt orvosnál a barátod.
Szerinted túlreagálta. Mert kètled, hogy olyan vèszes volt, de látszik a lábán. Akkor neked mi a vèszes, ha már vèresre cafrangolja?
Nekem már az is kellemetlen, ha játèkból harapdál a kutyám, kèpzelem akkor milyen lehet, ha nem jatèkból csinálja, hanem komolyabban harap. Váratlanul èrte, megijedt, fájt neki, megèrthető a reakciója. Ettől mèg nem agresszív, meg állatkínzó. Inkább te reagálok túl.
"Rátámadt és harapdosta a lábát." Már bocs de én is megrugdosnám.
Szerintem ebbe nincs semmi gonoszság. Attól még szeretheti az állatokat. De azért ne szórakozzunk már, hogy simogassam a kis kutyuskát: "jajj te édes ennivaló cuki kutyuska nem baj, hogy harapdálsz semmi gond, biztos nem lesz semmi bajom, biztos egy egészséges kutya vagy"
Az egy dolog hogy megrugdossa, az meg másik, ha félholtra rugdossa, még akkor is mikor menekül.
Második esetben szakítanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!