Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti egy találkozással van értelme párkapcsolatban lenni?
Hogyha erre nem nagyon van több lehetőség, akkor persze. Mi sokáig voltunk így párommal, messze laktunk egymástól. De amikor csak lehetett megpróbáltuk megoldani, vagy ha volt lehetőség akkor több napot együtt tölteni ha egy ideig nem tudtunk találkozni.
De az, hogy akár minden nap tudnátok találkozni de ő mégsem akar szerintem felejtős. Alapvetően ezzel sincs baj, van akinek ennyire van igénye. De ha a másik fél igényei ettől teljesen eltérnek akkor nem sok jövője van a dolognak.
“De az, hogy akár minden nap tudnátok találkozni de ő mégsem akar szerintem felejtős. Alapvetően ezzel sincs baj, van akinek ennyire van igénye. De ha a másik fél igényei ettől teljesen eltérnek akkor nem sok jövője van a dolognak.”
Ezt én is így látom, ment a zöld kéz. Egyébként szerintem olyan nincs, hogy valakinek csak ennyire van igénye. Olyan van, hogy valaki szerelmes, meg olyan, hogy nem :D
Voltam ilyen kapcsolatban, es nagyon rossz volt. Sokaig kuzdottem, h ez megvaltozzon, remgeteg aldozatot hoztam, kepes voltam elfogadni, h nem telefonunk, de nem erte meg...
Most, hogy rendes parkapcsolatom van, amiben heti tobbszor talalkozunk, es sokat telefonalunk mar tudom mi az igazi kapcsolat.
Szerintem lepj ki ebbol a kapcsolatbol, ha te nem teszed elobb-utobb o fog szakitani veled, mivel o meg tehernek erez teged...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!