Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem irányítanak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem irányítanak a mai pasik?

Figyelt kérdés
lehet hogy csak azért,mert eddig ilyeneket fogtam ki,de eddig mind olyan volt,hogy nekem kellett mindent megmondanom hogy mi legyen.és ez zavar. miért nem határozottabbak?
2010. jún. 29. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert én elég határozott vagyok, és ebből mindig csak szívok... Például múltkor a sünök vittek el "mert túl határozott voltam", ha érted mire gondolok...
2010. jún. 29. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
azért mert a mai fiatalok már annyira el vannak kényeztetve,minden a seggükbe van dugva,és csak annyi a dolguk hogy rózsaszín nyuszikával meg mackóval pózoljanak az iwiwen,és a lányoknak ez bejön,szerintem meg rossz kötsög.
2010. jún. 29. 16:26
 3/10 Timi: ) ***** válasza:

Nem minden pasi ilyen,az ilyen tutyi-mutyi pasikat nem szeretem,legyen véleménye és legyen határozott,de az sem jó ha ő akar mindent és ő mindent jobban tud és a másikat elnyomja".A kettő közti átmenet a jó enged is de tudja magát tartani" is a véleményéhez pl.

Ui: az olyan pasi aki ilyen,mint amire te gondolsz hamar rálehet unni ám kapcsolatban...

23/L

2010. jún. 29. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ajjajj, előző hozzászóló, én az utóbbi típus vagyok... Hogyhogy ráunni?
2010. jún. 29. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:

én pl utáltam, amikor a volt barátnőm nem tudta eldönteni, hogy mit akart :)

mindig megadtam neki a választási lehetőséget, aztán mindig rám hagyta. utána meg hisztizett, mert "már megint az van, amit te akarsz".

tessék, itt az érem másik oldala :)

vannak határozott férfiak. de azokra aztán meg azt mondjátok lányok, hogy bunkók, mert nem hagynak benneteket érvényesülni. pedig van különbség a határozott és az önző között! tessék szépen nyitott szemmel járni :)

2010. jún. 29. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
A mai túlemancipált lányoknak már nem kell a határozott férfi...
2010. jún. 29. 16:43
 7/10 Timi: ) ***** válasza:

Úgy értettem a ráunni" dolgot,hogyha a pasim,akivel vagyok oda teszem ahová akarom,mert egyszerűen nincs semmilyen akarata,az jó amit én mondok,ha kérdezek beleegyezik mindenbe hogy igen drágám szerintem is..én meguntam ezt,volt ilyen kapcsolatom,eleinte még jó is volt,de meguntam,mert nem volt véleménye,és nemcsak kapcsolatban volt ilyen,a haverjai is csak kihasználták:( Legyen határozott,legyen véleménye,de ne legyen önző..nah ezt jól elmagyaráztam,remélem azért értitek...

23/L

2010. jún. 29. 16:47
 8/10 werte ***** válasza:

Elég nyersen próbálok célravezető lenni.

Eddig azért sírtak a lányok, hogy egyenrangúak legyenek (feminista mozgalmak, stb) most meg ez a gond, hogy egy szinten vannak?

Momentán én szívesen tervezek irányítok, de nem hurrogom le a párom, hogyha ő is ötlettel áll elő!

Egyik véglet sem jó, valahol középen van az igazság! (vagy odaát)

2010. jún. 29. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:

16:43 nincs is igazad, azért vannak kivételek !! :)

Én imádom a határozott pasikat, ilyen a párom is , az exem egy tutyimutyi volt és mit mondjak egy pasiban az igenis kiábrándító ! Egy kapcsolatban a férfi hordja a nadrágot , ne a nő, meg is lehet nézni azt a kapcsolatot, ahol a nő hordja a nadrágot ! szinte rájuk van írva !

Nem nyom el egyáltalán a párom, mindent meg tudunk beszélni és közösen döntünk, de mégis Ő valahogy több a kapcsolatban és ez a jó, legalábbis nekem igen!Egy férfi az igenis tudja, hogy mit akar és váratlan, gázos helyzetekben is álljon meg a lábán, ne nekem kelljen felrakni az i-re a pontot !

az önzőségről eszembe jutott egy mondás: az önző ember csak saját magával foglalkozik , az irigy ember másokkal is :)

26/L

2010. jún. 29. 17:01
 10/10 anonim válasza:
Azért mert azt akarják, hogy a lányoknak legyen jó.... Épp ezé érdekeli őket, hogy ők mit akarnak. Sajnos eddig csak olyan bnőim vtak akiknek a szájába kellett rágni, hogy azt akarom megtudni, hogy nekik mihez van kedvük.... Ez van. Sprite.
2010. jún. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!