Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt év barátságból szerelem de viszont ő kapcsolatban. Nem tud kilépni. Agresszív fél a másik kapcsolatban. Elnyomja nem hagyja szakítani és így teljesen megzavarodott a lány így a mi kapcsolatunk is romlóban. Ilyenkor mi a helyzet? Megéri?
Figyelt kérdés
5 év barátságból tavaly májusban kialakult egy szerelmi dolog, de úgy, hogy mindketten kapcsolatban voltunk én nekem a lány már a kezdetek óta többet jelentett mint egy barát és így eldobtam az akkori kapcsolatomat érte ő viszont nem tud kilépni az övéből így hát amúgy még a mai napig tart ez a dolog...sok minden volt köztünk és mégjobban szerelmes lettem belé, de mindketten szenvedünk..sok titkolózás stb..próbáltam ismerkedni és vele befejezni de nem megy..amúgy tarsastanc verseny táncosok vagyunk es ezis összeköt minket..mindent megtettem érte..ennyit lányért sosem tettem meg...annyit megjegyzek hogy a másik kapcsolatát próbálta lezárni de a srác személyisége nagyon durván agresszív és nagyon irányítja a lányt vagyis mostmár kevésbé..nemhiába szeretett belém..pl srác sosem hagyta bulizni vagy bármi én meg örülök ha szórakozik stb...lánynak első kapcsolata volt és kötődik ezektől függetlenül hozzá...viszont en nagyon kikészültem mostanság mivel már 8 hónapja húzódik...és így a tanulmányi eredményeim is romlanak mert csak erre tudok gondolni...hogyan kezeljem ezt? Megéri egyáltalán?2019. jan. 13. 14:29
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen Köszönöm....!
2019. jan. 14. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!