Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedek, hogy a barátom nem ad csókot! Mit tehetnék?
4 éve vagyunk együtt.
A kapcsolat elején rengeteget csókolóztunk a barátommal, imádtuk mindketten. Aztán ahogy telt az idő, egyre jobban elhagyta ezt, aztán már szex közben sem volt csók. SZóltam neki, hogy engem ez zavar, mert nekem ez fontos dolog, szex közben is. Mondta, hogy jó, majd figyel rá, és semmi. EZ meg egy jó ideje.
Már rengeteget szenvedek, amint meglátok csókolózó párokat, a szívem szorul össze. Főleg, hogy a párom jól csókol, nekem ez nagyon hiányzik.
Nem viccelek, vagy 10x ültem le vele megbeszélni.
Vannak közös programok, érdeklődő, minden rendben, kivéve a csók.
Nekem ez az ex barátaimnál is számított, egyszerűen én ilyen vagyok.
Nyilván ha erőlteti az rosszabb, de ilyen miatt meg nem akarok szakítani...
De már rendesen fizikai fájdalmat érzek, úgy vágyom utána.
Mit tehetnék?
Volt, hogy hónapok teltek el, napi 1 szájra puszival le voltam tudva és kész.
Ha nincsen valami bajod, pl rossz fog, amitől kellemetlen a lehelleted, akkor én sem értem, és rohadtul zavarna. Még azt is érezném, hogy már nem szeret. Ilyet a másikra erőszakolni nem lehet, mert az úgy sem olyan lenne, ha nem akarja, de csinálni "kell".
Azt mondod, beszéltél vele erről. Ő mit mond, miért?
Annyit mond, hogy nincs igazam ő megszokott csókolni(pedig tudja ő is, hogy nem).
Volt rossz fogam egy időben, de az még nagyon régen volt, és meg is lett csináltatva, szóval az nem lehet.
Szex közben is volt, hogy oda húztam a pofiját, de akkor meg érződik rajta, hogy görcsös, szóval nem erőltetem, mert úgy meg az egész szex válik rosszá, hogy érzem rajta a görcsösséget.
Epés szájszagod akkor is lehet, ha nincs rossz fogad. Ennek kellene utánajárni először. Bagózol amúgy?
Esetleg lehet hogy valamiért megundorodott...
Fogko is okoz szajszagot.
Mosol fogat ,mielott csokoloznatok? Ez fontos lenne.
Lehet,neki van rosszfoga vagy budos szaja es szegyelli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!