Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen? Nagyon szenvedek! :S
Segítsetek légyszi!
A mostani barátnőmbe fülig beleszerettem, soha nem éreztem még ilyet, megvagyunk nagyon jól, imádjuk egymást.
De éjszakánként folyton rémálmok gyötörnek, hogy megcsal, vagy elhagy, meg egyéb szívügyi gondok, és mindig felriadok, alig tudok aludni, és ez sajnos kihat a napközbeni órákra is. Sosem tudok megnyugodni, pedig megbízom benne, de folyamatosan szenvedek éjszaka.
Mit tehetnék ez ellen? Már aludni sem merek szinte, van mikor könnyes szemmel riadok fel, és órákig csak rajta jár az eszem, visszaaludni meg nem tudok.
19/F
De sajnos nem tudok lenyugodni.:S
Mikor Vele vagyok, elszáll minden gondom, de éjjelente már szinte el sem merek aludni, mert előre tudom, hogy rámtörnek a rémálmok. :S
Ne mond el neki mert csak aggódni fog az meg nemkell senkinek:D ugyanez volt velem is de aztán valahogy abbamaradt:D menj el partizni a haverokkal igyál meg minden aztán jobblesz
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!