Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő amíg a barátnőm elfogadja hogy otthagytam az egyetemet?
Én erre csak azt tudom mondani, hogy ha szeret, akkor elfogadja a döntésed.
Nálam pl az volt, hogy én is otthagytam az egyetemet, mert annyi stresszt okozott, hogy belebetegedtem. Egyfajta autoimmun betegség jött ki nálam és a medrol terápia még hozzasegitett, hogy kialakuljon egy középsúlyos depresszió is. Változtattam a korábbi életemen(új munkahely és suli ami nem annyira nehéz mint az egyetem) és az utóbbi szűk 1 évben újra kivirultam. Anyám akadt ki, hogy otthagytam a sulit, de így utólag azért látja rajtam, hogy pozitív irányt vett az életem.
Lehet, hogy SOHA!!!
Ő egy diplomás, értelmiségi férfit akart, nem egy BV-s, akik cigók meg oroszok fenyegetnek, hogy vegyen be ezt - azt, vagy szétdugják a barátnődet.
És lóvéban sem lesz sok a BV, hacsak nem dolgozol a raboknak.
"A kérdező kommentje:
Szerintem a egy tiszthelyettes vagy tiszti rang se hangzik rosszul.Más lányok arra is tök büszkék hogy rendőrőrmester vagy bv vagy tűzoltó őrmester a barátjuk.Pszichológusi diplomával nem érezném magam hasznos tagnak a társadalomba."
Szégyelném, ha rendőr lenne a pasim. BV-s pasi mellett félnék, hogy megkeresik, tűzoltó...16 évesen biztos romantikusnak tűnik a lányoknak a hős lánglovag...16 elmúltam. Katona...hmmm...egy elegáns, amerikai tengerésztiszt...ja, hogy hazai kerítésőr? Na nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!