Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leéljem vele az életemet?
Szia. Nem tartalak bunkónak, én is szoktam ilyenekre gondolni, és mindenféle szempontból megnézem a pasit a jövendő gyermekem miatt, én is azt hittem ez túlzás, de mégsem...
27/L
1. válaszoló vagyok
Ha szereted és ő is nagyon szeret, és úgy érzed hogy vele akarod leélni az életed, akkor ne aggódj, szerintem csak parázol egy kicsit. De Neked kell döntened!
Egy ember nem lehet mindenben tökéletes. Ha mindenben tökéletes lenne, akkor meg unalmas lenne akkor meg az lenne a baj. Szerintem is csak egy kicsit be paráztál, de ne izgulj minden ki fog alakulni. Ha meg valami oknál fogva neked valami nem jó, és nem tudtok javítani rajta, akkor sincs minden veszve, bármikor kezdhetsz új életet. Bár erre nem hiszem, hogy sor kerülni, hisz szeretitek egymást. Csak nyugodj le! Kell az a kis különbség köztetek, hisz akkor tényleg baromira unalmas egy kapcsolat lenne.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!