Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, hogy Anya nem enged vele együtt aludni majdnem 18 évesen?
Már 1 hónapja együtt vagyok a barátommal, előtte 5 hónapig járogattunk (nem volt kimondva hogy mi járnánk).
1 hónap múlva leszek 18 éves, és Anya nem engedi, hogy együtt aludjunk, vagy én nála aludjak.
Hozzáteszem, volt párkapcsolatom 2 évig, 5 évvel idősebb fiúval, és ő ittaludhatott, vele vesztettem el a szüzességem és ezt Anya is tudja, hogy már nem vagyok az.
A mostani fiú 6 évvel idősebb, és sokkal érettebb az exemnél...
Nem értem Anya miért nem engedi, hogy együtt aludjunk, és azt mondta max csak úgy aludhatna itt, hogy külön szobába...
Miért csinálja ezt? Meg mondja,hogy mit akarok én attól a fiútól, mivel kisebb nálam (3cm-vel, barátaim szerint abszolút nem látszódik), és engem is zavar, főleg, hogy Anya is ezzel jön.
Elmondom, mi baja anyádnak. TÖbb is van.
Egyik, hogy te most fogsz majd csak továbbtanulni, míg a barátod ezen már feltehetően túl van. Más életszakaszban vagytok, nem akarja, hogy esetleg tanulás helyett papás-mamást akarj játszani.
A másik, nem hiszi, hogy tartós lesz, alacsonyabb is nálad, ami téged is zavar.
Kiskorú vagy, de már átjáróházat akarsz a hálószobádból tenni. És szerintem ez zavarja leginkább.
Kedves 8. válaszoló!
Nem értem, hogy egy normális kérdésre, miért lekezelően kell válaszolni, lehet jobbat alszol ettől, nem tudhatom.
Viszont szerintem ez nem hiszti, és úgy gondolom, hogy nem szabad senkivel se szkeptikusnak lenni. Nem tudhatod, hogy most is dolgozok suli mellett, és a pénz amit megkeresek, annak a fele a szüleimé, ahogyan azt sem tudhatod, hogy az étkezésemet én finanszírozom, és magamra főzök, legtöbbször Anyukám is ebből eszik. Az ilyen dolgok nem tartoznak ide, de ne ítélkezz úgy senki felett, hogy nem tudsz mindent. Semmi rossz szándék nincs a válaszomban, csupán a materiális dolgok nem ide tartoznak úgy hiszem.
Csak abból főzünk, ami előttünk van. Ennyi.
" Az ilyen dolgok nem tartoznak ide"
De, pontosan ide tartoznak. Az, hogy mi a háttér, azt akkor illett volna leírnod, hisz azért az is hozzá tartozik az élethez.
Azért jó lenne, ha külső szemmel újra végig olvasnád, amit írtál. Neked nem tűnne úgy, hogy egy kicsit elégedetlen vagy? Csak ha ennyi infót olvasol?
Anyukád csak óvni szeretne, hisz szeret téged. Nem kell elkapkodni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!