Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondanád a párodnak (távkapcsolat), hogy nagyon szeretnéd, ha virtuálisan meglocsolna húsvétkor, de ő erre közli, hogy nem szereti ezt a locsolkodást, és nem fog még virtuálisan sem meglocsolni, akkor te hogy éreznéd magad?
11: Akkor fuss neki még egyszer a kérdésnek:
"Ha azt mondanád a párodnak (távkapcsolat), hogy nagyon szeretnéd, ha..."
Látom de nem érted amit irok
Ha azt mondanad a parodnak hogy nagyon szeretnéd ha virtuálisan meglocsolna húsvétkor ( itt írtad miről kell véleményt alkotni ha én ezt mondanám az én paromnak az az a locsolkodas téma köre ) utána írtad h nem locsol meg ez hogy esne
Szóval nem írtad hogy egészítsd ki a saját vágyaddal a kérdező vágya helyett
Nem azt kérdezted hogy mit tennél ha kérnél valamit a párodtol ami neked fontos lenne de nem szeretne megtenni , hogyan erezned magad
Mindegy sotete vagyok tudom
Szerintem nettó fxság, amit kérsz, de ha a barátnőm ettől az 1 perces gesztustól boldog lenne, ám legyen. Nem igazán értem a felháborodókat, ez nem nagy cucc.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!