Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz srácok mindig gyorsan el mennek? És hány alkalom után várható jelentős javulás ilyen téren?
Figyelt kérdés
17/l vagyok a barátom szűz én már nem, de még soha nem voltam szűz srácal.2010. jún. 28. 23:05
1/6 anonim válasza:
ja, az enyém gyorsan ment el.. kb. 1 év után javult kicsit a dolog, amikor már tabit szedtem, és a 2., 3. menetnél tartottunk..
2/6 anonim válasza:
hát az én barátom szűz volt mikor összejöttünk, de egész sokáig bírja. ez sztem egyéntől függ. persze neki is van olyan h majdnem, de akkor belassítunk vagy ilyenek, és úgy toldjuk meg az időt. és nála már egy kis izgatás is elég a második menethez.
3/6 anonim válasza:
nagy általánosságban igen. meg kell még tanulniuk mit hogy kell csinálniuk h ne legyenek gyorsak és neked is jó legyen. emiatt még ha görcsölnek is rajta h milyen kezdök akk még gyorsabban.
uh türelem kell hozzá és megértés és nem kell tul nagy ügyet csin ni belöle
4/6 anonim válasza:
Az én barátom szűz volt, és elég hamar ment el a 3. alkalommal viszont sikerült majdnem egy órás menetet összehoznia, azóta ez ígyvan.
5/6 anonim válasza:
Nemtom... nekem az első esetben, meg még jópárszor utána nem is sikerült elmenni, amikor végre igen akkor is csak sokára. Mondjuk nálunk barátnőmnek is első volt, szóval bénáztunk rendesen...
6/6 anonim válasza:
Szia. Nálam pont fordítva volt a dolog: Az első alkalommal vagy 2órán keresztűl tartott a dolog. Ma már néha fél órát sem bírok ki, bár ez a ritka együttlétek miatt van.
Nyugodj meg! ha rendszeresen végzitek ezen tevékenységet, akkor jelentősen meghosszabbodik az "aktiv" idő egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!