Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? :O (Bővebben lent)
A barátnőim egy csomószor szivatnak 20 éves fiúkat..és van olyan barátnőm is,aki jár is 18-19 éves pasikkal.Nekem ez olyan fura.Én 13 éves(lány)vagyok,de max.14 évessel tudnék járni,nem 20 évesekkel.:O
És nálam még az első csók sem volt meg,nem hogy az első szex,mint ahogy itt olvastam sok kérdésben.
A kérdésre: nagyon nem normális.
A csajok szivatják a pasikat, fordítva ugyan ez..hát hol tartunk... és kik szenvednek emiatt? a normálisok... ebből a helyzetből am nekem eléggé elegem van, de nincs kiút, attól h itt okoskodok gyakin nem lesz jobb semmi :-/
Azért azt ne feledjük, hogy nem csak ribancok és lúzer 20évesek vannak. :)
Szerintem lehet szerelem egy 15L és 20F között is, ha megvan az összhang, és a lány elég érett (mert ők ugye korán érnek)...
19F
Miért tény, mert Te azt mondod? :D
Amúgy nem vagyok lúzer, ráadásul nincs ilyen fiatal barátnőm. De attól még, hogy valaki fiatalabb még nem jelenti, hogy éretlen is. Tudom, hogy sok a kis p*cs meg ribi, de ez nem minősíti mindet...
Én nem is tudnám elképzelni magam egy 20 évessel.:O.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!