Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy együtt ha elmegyünk bulizni egyszerűen nem érezzük jól magunkat se ő se én? 1éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán nem ugyanolyan az ízlésetek. Nem ugyanazt a zenét szeretitek, nem ugyanarra a helyre jártok szívesen stb. Amúgy néha kell külön is bulizni.
2010. jún. 28. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
én soha nem mentem pasimmal bulizni,mindig külön mentünk!
2010. jún. 28. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
A buli helyével kapcsolatban nincs gond. megegyezik az ízlésünk. Külön meg nem szeretünk mert csak benne van a kapcsoaltban az a bizonyos félsz.Neki is és nekem is volt egy félrelépésünk.
2010. jún. 28. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán nem tudjátok elengedni magatokat.Ha volt félrelépésetek akkor érthető(gondolom a félrelépés bulin történt)elvégre attol féltek nem e tesztek valami olyat ami esetleg nem tetszik a párotoknak és veszekedni fogtok...Hagyjátok ki a bulikat egyelőre,menjetek csak ki a városba közös haverokkal,és ha majd velük adodik egy buli biztos jó lesz;)Hajrá!
2010. jún. 29. 00:54
 5/6 anonim válasza:
Szerintem nem tudod elengedni magad mellette annyira mint a barati koroddel. probald meg elkepzelni hogy nincs melletted a parod, es azok a szemelyek vesznek korul akikkel szeretsz bulizni;)
2010. jún. 29. 01:04
 6/6 anonim válasza:
01:04-es voltam ez ugyanugy ervenyes a parodra is mondd el ezt neki hatha segit
2010. jún. 29. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!