Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteg vagyok, és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok, és a barátom inkább haverozik. Miért?

Figyelt kérdés
Két napja csúnyán megbetegedtem. Fáj a torkom, lázam az még nincs, de egyre rosszabbul érzem magam. Tegnap alig ettem valamit, mert ment a hasam is. Azt hittem, ma este meló után átjön a barátom, de hozzá ma este haver megy. Ez kicsit rosszul esett, de nem mondtam neki. Helyette mondta, hogy holnap jönne át. Rossz ember vagyok, hogy ez rosszul esett tőle? Most azon gondolkozom, hogy elutazom a szüleimhez, és akkor egész hétvégén nem fogunk találkozni. Hátha ott többet tudnék enni, és mégis lenne valaki aki figyel rám. Valahogy az van bennem, ha a barátom lenne rosszul én rohannék hozzá, hogy segítsek neki.

2019. jan. 4. 08:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, most nem ugrál körbe, és emiatt háborodsz fel? Ja, persze, mert megszoktad, hogy mindig minden körülötted forog..ja, bocs, most nem, és most ez neked rosszul esik.

Érthetetlen...

De holnap találkoztok, közölte veled. Gondolom holnapig úgysem fogsz meggyógyulni, majd holnap lelki támaszt fog neked adni. Azt azért engedd már meg, hogy a barátaival is legyen. Vagy ez bűn ilyenkor? Csak te létezel? Semmi más?

Fogj a kezedbe egy jó könyvet, vagy nézz filmet és máris eltelik ez a nap is.

2019. jan. 4. 13:19
 22/24 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz a választ. További szép napot.
2019. jan. 4. 13:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Neked is további szép napot, és jobbulást kívánok.
2019. jan. 4. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, fiúk, van még mit tanulnotok a női lélek működéséről, ha valaha párkapcsolatot akartok kialakítani eggyel. Illetve a kialakítás nem is gáz, mert megszerezni baromi könnyű valakit. Megtartani, akkor is, ha már elmúlt az eszeveszett lángolás, na az a művészet. Fenntartani a szerelmét, megőrizni a hűségét, királynak lenni a szemében. Ehhez nem elég a testét ölelni, a lelkét is meg kell!

Mégis miből állna a fickónak 5 percre átugrani a csajhoz, meghallgatni, megvigasztalni, erőt önteni bele? Olyan qrva nehéz ez? Nem ér meg ennyit?

2019. jan. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!