Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem vette észre, hogy fodrásznál voltam, szerintetek megcsal?
Pedig a múlt héten említettem neki, hogy az ünnepek után megyek. A szín ugyanaz maradt, viszont a vége meglett tépve és oldalfrfum is lett. Egész délután szóvá se tette, míg már nem bírtam tovább, és rákérdeztem, hogy nem tűnt föl hogy fodrásznál voltam??? Azt mondja, ja most hogy mondom tényleg valami más... Lehet már nem érdeklem, mert más lány van a képben? Mit csináljak, kérdezzek rá, hogy megcsal-e?
L/22
En nokent sem mindig veszem eszre, ha valaki fodrasznal jart.Tobbnyire csak annyit erzekelek, hogy most valahogy olyan furcsa a kollegano/kollega megjelenese.
Velem sok evvel ezelott az tortent,hogy kozmetikushoz mentem.Este tettem vettem magam a ferjem elott,vartam, hogy eszrevegye,milyen szep vagyok.Semmi.Rakerdeztem.-Nem veszel eszre rajtam valamit?-Nem.Mit kene?-Hat kozmetikusnal voltam.Nezett,nezett,majd megkerdezte-Es mennyibe kerult ez nekem?(marmint neki)Mondtam az osszeget.Tovabb nezett,majd azt mondta-Jo, de legalabb meglatszana rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!