Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal, vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A barátommal 2-3x szexeltünk napi szinten. Ez nagyon lecsökkent és mindig valami kifogással jön. Pl.: fáj a nemiszerve, fáradt, nincs kedve. Amióta ezekkel a kifogásokkal jön azóta minden hétvégén elmegy az egyik haverjával találkozni, aki csak hétvégeken jön fel a városba. Nagy készülődés után elmegy délben és hajnali 3-4-kor jön haza. Ma is elment és közölte, hogy reggel jön csak, mert egy hotel szobát vesz ki a haverjával, hogy ne hogy eltévedjen haza fele, mert legutóbb is annyira berúgott, hogy nagyon nehezen talált haza.2018. szept. 23. 15:30
2/17 anonim válasza:
Van valakije. A napi 2-3x-i szex szerintem egyenes út a csömörhöz.. Ha napi 2-3x csokitortát kéne enned, hamar megunnád.
3/17 anonim válasza:
Igen, ez nagyon úgy fest.
De kérdem én, hogy jutott idáig a ti kapcsolatotok?
4/17 anonim válasza:
2+ Azért kell az, hogy a másik ember vágyjon utánad.. nem is értem, hogy nőként, hogy bírsz napi 2-3x-i szexet..hosszútávon, én világba menekülnék ilyentől:D
5/17 anonim válasza:
Hotelszobaba viszi a csajt nem esett mèg le?
6/17 anonim válasza:
Tudjuk 47%, már 17 éve menekülsz...
9/17 anonim válasza:
Kérdezd meg melyik szállodába megy, s menj oda, vagy kövessed, ma vasárnap, idő annyi mint a sár.
Szerintem is megcsal.
10/17 anonim válasza:
"Ma is elment és közölte, hogy reggel jön csak, mert egy hotel szobát vesz ki a haverjával, hogy ne hogy eltévedjen haza fele, mert legutóbb is annyira berúgott, hogy nagyon nehezen talált haza."
Jó duma. :D
Ebből a szövegből már illene leesni, hogy nem a haverjával járkál hotelszobákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!