Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom? Vagy mi lehet a gond?
Tipikus férfi hiba, ami miatt a szex megritkul gyerekszületés után: nem nőként tekint már rád, hanem mint anyára. A feladatod átlényegült, nem nő és társ vagy mellette, hanem az utódjának az anyja. Ez szokott lenni legtöbb esetben a probléma, ami a szexben mutatkozik meg.
Hogy a pillanatnyi mogorva hangulata mire vezethető vissza az passz, de ha az előzőekből indulok ki, akkor lehet, hogy kirúgták és a felmondási idejét tölti már. Ez magyarázat arra, hogy még munka ügyben keresik a kollégák.
Viszont az érthetetlen, hogy mint családfenntartó ezt veled, akivel közösen éltek, közös gyereketek van miért nem beszéli meg ... Hiszen eléggé befolyásolja mindannyitok életét. De ha így van, akkor gondolom, hogy azt hitte talál más munkát felmondási idő alatt és majd csak akkor mondja meg és most meg már fut ki az időből ...
Köszönöm Kedves utolsó! Nem is értem,ha így van miért nem mondja el,nem az a típus vagyok,aki lekapná a tíz körmét,hogy miért rúgták ki,hanem aki támogatná :(
Viszont ha ez a probléma a szexben,akkor nem tudom,mit tehetnék,hogy ez változzon? Vagy akkor már sosem fogunk rendszeres nemi életet élni? :(
Ezt viszont az ő fejében kell helyre tenni! Mondjuk sok beszélgetéssel, minél több erotikus, nőies megnyilvánulással a részedről. De igen is ki lehet mondani ezeket a dolgokat. El lehet mondani, hogy Te ugyanúgy nő maradtál, ugyanúgy szükséged van rá, mint férfira az ágyban is.
Gyereket meg rászoktatni a minél korábbi elalvásra, hogy jusson esténként egymásra is idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!