Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom? Vagy mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok,a párom 30. Van egy fél éves kislányunk,3 éve vagyunk együtt.Ebből,két és fél éve együtt élünk. A szülés után nagyon hamar sikerült visszafogynom,mindig ápolt,tiszta,igényes vagyok,odafigyelek,hogy csinosan öltözzek,hogy ne egy koszos fáradt nőhöz jöjjön haza. Persze nincs már annyi időm mindenre,de nagyon igyekszem. Egy ideje már csak 3 hetente szexelünk,jó esetben 2 hetente. Bevetettem már sok mindent,mégsem. Azt mondja fáradt,és mire elalszik a kislányunk,neki nincs kedve már szexelni is. Nem kételkedtem eddig,hogy hűséges,mert bement a munkahelyére és hazajött,hétvégén se ment sehová,csak néha a haverjaival inni,de mivel olyankor a nagyszüleinél alszik ( vidéken laktak régen és oda jár néha a haverokhoz) így tudom,hogy ott se történik semmi. Számtalanszor bebizonyosodott már,hogy hűséges. Két napja már inkább a hálóba megy enni,azt mondja mert így kényelmes,de nekem fura mintha kerülne. Rossz kedvű,félrevonul,játszik a telefonján és alszik. Ezt abban az időszakban teszi,mikor hazaér,a kislányával sem foglalkozik. (ezt csak 2 napja) Ha nem csal meg,akkor mi lehet a probléma? Nagyon frusztrál,nekem meg nem mondd semmit,ingerülten válaszol,bármit kérdezek,vagy mondok neki. Vasárnap van a szülinapom,jön a család,de azon gondolkozom,lemondom,nincs kedvem ünnepelni :(
2013. febr. 22. 17:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én ezt már rengetegszer mondtam,milliószor kértem,beszéljük meg,mi a probléma. Én pedig már kezdek belefáradni,hogy folyamatosan próbálkozok,és elutasít. Én is fáradt vagyok,mire vége a napnak,de leteszem a kislányt,felveszek valami szexi ruhát,magassarkút,de ha ezeket nem is minden nap,de mindig figyelek,hogy ne szakadt rongyokban aludjak,annyi mindent megpróbáltam már,és mégsem. Viszont én így nagyon boldogtalan és magányos vagyok. Ezt is mondtam már neki. A kislányunk fél kilenc körül alszik el.
2013. febr. 22. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,én is kb hasonlóképp vagyok, mint te :/

De mi nem vagyunk házasok és nincs baba. Lassan 4 éve vagyunk együtt. Hiába mondom el neki én is, hogy kell a szex, nem nagyon töri magát, már feladtam, elegem lett az állandó kezdeményezésből, kiöltözésekből... és még akkor is visszautasít, hát nem értem. Nagyon szarul érzem magam nagyon rosszul élem ezt meg. Nem tudom mit kellene tennünk. Azért megünnepeltétek a szülinapod? Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D

22/l

2013. márc. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!