Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem vette észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem vette észre, hogy fodrásznál voltam, szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Pedig a múlt héten említettem neki, hogy az ünnepek után megyek. A szín ugyanaz maradt, viszont a vége meglett tépve és oldalfrfum is lett. Egész délután szóvá se tette, míg már nem bírtam tovább, és rákérdeztem, hogy nem tűnt föl hogy fodrásznál voltam??? Azt mondja, ja most hogy mondom tényleg valami más... Lehet már nem érdeklem, mert más lány van a képben? Mit csináljak, kérdezzek rá, hogy megcsal-e?

L/22

2019. jan. 3. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hat ezt rendesen túlkomplikálod. Pasik ilyet nem szoktak észrevenni. Max ha világos szőkéböl leszel ében fekete vagy a seggig érőből lesz vállig érő. De amúgy ilyen apróságokat nem vesznek észre. Ebből arra következtetni hogy megcsal hülyeség.
2019. jan. 3. 22:48
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Hisztis liba vagy!

Én se szoktam ilyet észrevenni a feleségemnél.

Senkit nem érdekel, hogy más nők a munkahelyeden észreveszik. Azok nők, a párod meg férfi. Ha ennyire nem tudod tolerálni, hogy egy férfinak más srófra jár az agya, mint nektek, nőknek, akkor nem való neked egy párkapcsolat.

2019. jan. 3. 22:58
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

Aztak**va😂

Ezen ekkora hisztit leverni.

A ferfiak többsége ilyen. Semmit se vesznek észre. Mit kell ezen meglepődni?

És ilyenkor meg ha rád mondjàk hogy h*lye vagy, akkor azon is behisztizel😂

Nem amúgy, nem egyenlő a megcsalással!

2019. jan. 3. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Tuti, hogy megcsal. Különben ahogy meglátott azonnal kiverte volna és a hajadra ürit! (Normálisnak érzed magad egyébként??)
2019. jan. 3. 23:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, nekem azt se vette észre, amikor barnából balayage hajam lett... aztán közben imádott és sose csalt volna meg. Ne legyél már ilyen bizalmatlan.
2019. jan. 3. 23:17
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mi mindig észrevesszük a csajokkal bent a munkahelyen, ha valaki fodrásznál volt, és meg is szoktuk jegyezni, hogy milyen jó"

Egy átlag férfi veszi észre ha valamit csinálnak egy nő hajával max akkor ha látványosan rövidebb, vagy látványosan más.

2019. jan. 3. 23:24
 17/25 peca1000 ***** válasza:
67%

Ha ilyen levágattam 2 centit, 5000-ért voltál fodrásznál, azt persze hogy nem veszi észre, sőt nem csak ő, hanem más pasi sem.

Én onnan szoktam tudni, hogy az asszony volt fodrásznál, hogy együtt szoktunk menni.

Előbb engem, aztán őt rendezi el.

Ott is sokszor nagyítóval kell keresni nála a változást :)

Ja és tuti megcsal a pasid! :D

Én is ezt tenném a helyébe :D

2019. jan. 3. 23:26
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
Te beteg vagy kérdező :DDD
2019. jan. 3. 23:41
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen libák miatt szégyellem sokszor, hogy nő vagyok :DDDDD Ekkora barmot mint te :DDDDDDDD Jézusom!
2019. jan. 4. 00:08
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Őszinte részvétem a párodnak!
2019. jan. 4. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!