Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett, hogy minden eddig jó tulajdonságom hirtelen rosszá vált a párom szemében?
Mi lehet annak az oka, hogy a páromat elkezdték azok a dolgok zavarni amiket eleinte szeretett bennem?
- érett gondolkozású, megfontolt nő vagyok -> túl sokat agyalok
- nem vagyok egy bulizós, társasági lény -> antiszociális vagyok
- szenvedélyes, tüzes vagyok, teljes beleéléssel élem meg azokat a dolgokat amiket szeretek -> akaratos vagyok és agresszív
- nem voltam féltékeny -> én nem szeretem őt eléggé
- most, hogy féltékeny lettem -> nincs önbizalmam, minden nőre irigy vagyok
- szeretem a jó szexet és igénylem is -> perverz vagyok, túl szexmániás
- jó beszélgetőpartner vagyok, minden témáról el lehet velem beszélgetni -> ő inkább nem mond nekem semmit, mert úgyis megvan mindenről a véleményem
- igénylem a törődést, az intimitást -> szeretethiányom van és úgy érzi állandóan istápolnia kell engem
- független, önálló -már csak voltam - akkor pedig úgy gondolta, hogy én meg fogom csalni, félre fogok lépni.
Egy csomót tudnék felsorolni, olyanokat is amik célkeresztben vannak egymással. Mi okozta ezt?
Kedves kérdező a leírtak alapján álmaim nője vagy :D
Próbálj beszélni az uraddal hogy ez téged zavar, meg hogy miért csinálja. Ha nem segítene akkor nagyon sajnálom, mert nem is tudja mit veszít.
Köszönöm! Én is annak érzem.
Egyszer már leültünk ezt megbeszélni, mikor az első pár ilyen hozzászólása megtörtént. Azt mondta, hogy belém szeretett, így ahogy vagyok. Kértem, hogy mondja el mégis miért vág akkor hozzám ilyeneket, nem tudta megmondani, csak hogy az utóbbi időben feszült (érthető, nem kapcsolati okokból).
Nehéz időszakon vagyunk túl mindketten, így igyekeztem megértő lenni, talán át is estem a ló túloldalára a megértésemmel, mert ez azóta fokozódott csak. Ű
Kértem mondja el mibe szeretett bele, mikor összejöttünk, szarkasztikusan odavágta, hogy a humoromba, hogy legalább én tudok nevetni a saját vicceimen (szar a humorom tény...) ezt a kitérő választ nem tudtam elfogadni, szó szót követett, míg kinyögte, hogy mi lenne ha nem faggatnám erről, szeret és ez a lényeg, miért kell nekem ezt is tudnom.
" szeret és ez a lényeg, miért kell nekem ezt is tudnom."
Azért, basszus, mert nem így érzed, mert úgy érzed, jelentős változás állt be a Hozzád való viszonyulása tekintetében. Ne hagyd Magad ledumálni, szerintem. Biztosan nem úgy szeretnél élni, hogy a párod egy negatív tükröt tart eléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!