Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsírtam magam szex közben, pedig nagyon szerelmes vagyok belé. Miért történhetett? 23L
Szerintem nem olvasd el, amit most írok, mert bántásnak fog hangzani, pedig nem annak szánom.
Én úgy vélem hibát követsz el azzal, hogy nem lépsz ki a kapcsolatból. Hovatovább szerintem önmagadat is becsapod azzal, hogy "elfogadtad" a dolgot.
Persze remélhetőleg tévedek, de az az igazság, hogy az ösztöneim szerint ti vagy nagy butaságot fogtok csinálni(gyereket vállaltok és utána lesz eleged, majd elváltok) vagy ez a sírás felnyitja a szemed. Hamarosan pedig meghozod a megfelelő döntést.
Én megértem, hogy szereted, de ha ennyire különböztök szexuális téren, akkor miért vagytok még együtt? Ebben a kapcsolatban úgy látszik te vagy az, aki alkalmazkodik a másikhoz, pedig neked sokkal több együttlétre lenne igényed és nyilván nem véletlenül tört ki belőled a sírás sem.
Nem tudom, hogy mások hogy vannak ezzel, de számomra az, hogy szexuális téren is passzoljak valakivel ugyanolyan fontos, mint más dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!