Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet igazán szerelmes a barátnőjébe az a férfi, aki hármasszexet kér tőle? (2 nő-1 férfi)
Lehet, hogy szeret. Nem ismerem így nem nyilatkozhatok helyette.
DE azt leírhatom, hogy én hogyan vélekedek erről. A helyzet az, hogy én személy szerint SOHA nem kérnék ilyet a páromtól. Nekem csakis ő kell. Senki más. És ezt az egészet akkor megkoronáznám azzal, hogy biszexuális vagyok és olykor vágyom egy férfira DE akkor sem kérném meg a páromat, hogy vegyünk be egy másik pasit, mert nekem csak ő kell, őt választottam, nekem ő az egyetlen, csak vele akarok szeretkezni, senki mással. Hiába hangzik izgalmasan a hármas, nem mennék bele. Még akkor sem ha már elmúlt az a bizonyos rózsaszín köd. Egy normális kapcsolatban nincs szükség harmadik félre. Ez az én véleményem..
Ha téged is izgat a dolog, akkor vedd fontolóra. De csak azért, hogy neki jobb legyen.. nem menj bele. Ez a dolog 2 emberről szól, rólatok. Ha belemész az már csak a párod élvezetéről fog szólni.. ami szerintem g..ciség :)
Nemed? Korod?
A válaszadáshoz lényeges lenne...
A neme kiderül ha tudsz szövegértelmezni, a kora meg lényegtelen, nyílván nem 10 éves..
Kérdező ki kért fel? A férfi vagy a nő? Igazából ebből a szemszögből már kb lényegtelen, hogy a pasi szereti e a csajt, hiszen te vagy a harmadik. Ha neked belefér az erkölcsi normádba és vonzónak is találod a pasit, akkor menj bele. Innen nem rajtad múlik mi lesz a kapcsolatukkal, te csak egy eszköz vagy a történetben. Vagy élsz a lehetőséggel vagy nagy valószínűséggel találnak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!