Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet igazán szerelmes a barátnőjébe az a férfi, aki hármasszexet kér tőle? (2 nő-1 férfi)

Figyelt kérdés

2018. nov. 9. 07:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szeretheti mint embert, de lehet rossz a szex.
2018. dec. 1. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Én voltam már "felkért" harmadik pasi - nem is egyszer.

Legtöbb esetben valóban szeretik egymást ezek a párok - és elképesztően őszinte kapcsolat áll mögöttük. Egyszer sem volt probléma a szex alatt és utána sem!

Nyilván ez egy más világ, de ilyet csak nagyon stabil kapcsolatban tesz meg az ember!

2018. dec. 1. 21:02
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Én eléggé szeretem a szexet, több alkalmi partnerem is volt már, de nálam a párkapcsolat pont azt jelenti, hogy onnantól kezdve csak azzal az egy emberrel csinálom, pedig lehet, hogy mást is tudnék kívánni szexuálisan, de akkor sem fogom megcsalni azt, akit szeretek, és egy ilyen helyzetben féltékeny is lennék, szóval párkapcsolatban nem tudnám megtenni.

Ez persze az elmélet, ha már nagyon nem működik a párkapcsolat, akkor volt már, hogy félreléptem, de akkor meg már sokkal szívesebben vagyok a másikkal, ha akivel még együtt vagyok valamilyen csoda folytán, már minden sz@ar, akkor már felesleges ott legyen, csinálom inkább a másik emberrel...

Bár pasim volt már, aki komoly kapcsolatban volt, és közben velem meg szexkapcsolatban, és azt akarta, hogy velem tudja csinálni meg még egy másik csajjal, de nekem ez így eleve fura, hogy szerelmes valakibe, de mégis kell neki valaki más is, akivel meg szexelni tud, de egyeseknél úgy látszik, hogy ez működik. Ő a csaj háta mögött csinálta, de olyan ismerősöm is van, aki konkrétan nyitott kapcsolatban él.

2018. dec. 8. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Igen!

Mi már régóta hármasozunk (mindkét verzió) mert ellaposodott a kapcsolatunk, de amióta így szexelünk azóta sokkal őszintébb, jobb, érdekesebb, szilárdabb a kapcsolatunk!

Mindezt saját tapasztalatok alapján mondom.

2018. dec. 8. 19:04
 15/18 Cecey Éva válasza:
56%

Persze, simán :-)

Azért mert valaki szeretne többféle szexuális élményt megélni, attól még miért ne lehetne szerelmes a barátnőjébe? DE! Szerintem két esélyes a dolog.

1. IGEN -> A pasi szerelmes a nőbe. Annyira szereti, és bízik benne, hogy ha igent, ha nemet mond a nő, akkor is kibírja a kapcsolat. A kapcsolat nagyon erős, stabil, oda-vissza szerelmesek egymásba, és jó esetben megadják egymásnak ezt a fajta szabadságot.

2. NEM -> A pasi már nem igazán szerelmes a nőbe. Szereti a barátnőjét, de már nem „őrülten szerelmes belé”, ezért kockára meri tenni a kapcsolatot is akár. Szóval nem igazán fontos neki a válasz. Ha igent mond a barátnő, akkor szuper, teljesül a kívánsága. Ha nemet mond a csaj, felháborodik, „nem veszi be a gyomra”, az sem baj, mert már nem igazán szerelmes a fickó belé, így nem bánja, ha ilyen áron akár el is veszítheti.

Szóval most a hozzászólásom nem igazán hasznos, mert leginkább azt mondanám, hogy vagy igen, vagy nem. Bocsi.

2018. dec. 8. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Aki szereti a pàrjàt az vele akar szexelni, nem màssal. Ezért pàrkapcsolat és nem dugóhàromszög. Ha a baràtnőnek kétségei vannak, jó nyomon jàr. Ilyenkor lehet javasolni hogy előbb pasit vonjanak be harmadiknak. Ha arra a gondolatra sem lobban fel a féltékenysége a sràcnak hogy a csajàt a szeme előtt csókolja, nyalja, dugja egy màsik faszi , akkor az érzelmi szintje valahol 30méter kaka alatt van. Magyarul egy nagy nulla. Innentől meg mi értelme együtt lenniük?
2018. dec. 9. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Akik ilyesmibe belemennek, azoknak màr nem érzelmi alapú a kapcsolata. Unjàk egymàst de túl kényelmesek vàltani.
2018. dec. 9. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

NEM!

Mára egyértelműen kijelenthetem, hogy nem. Életemben kétszer futottam bele ilyenbe, az elsővel 8 évig voltam együtt. Kétszer-háromszor hozta fel a témát, majd kiderült, hogy férjes nőket kefélt a munkahelyéről a férjük jelenlétében. Az egyiket be tudta volna szervezni 2 nő felállásba, ezért próbált rábeszélni. A másik pasi is hamar odébbállt miután megmondtam neki, hogy ez nálam a rossz tapasztalataim miatt szóba se jöhetett volna, így induljon is amerre akar. Ezek a szexre mennek, nem az érzelmekre, nekik egy csak játék, huncutkodás, dupla élvezet, SEMMI érzelem nincs bennük, de még csak nem is tisztelnek!

2018. dec. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!