Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi történhetett!? Tanácsokat várok, tapasztalatokat.
A párommal már 5 éve együtt vagyunk, viszont az utóbbi 2 év 95%-ban szexmentes. Valamint sok a veszekedés. Nehezen nyílunk meg, ha sikerült, megilyedünk és ismét kezdődik elölről minden. Valaki járt már hasonló cipőben? Nekem nincs senki rajta kivül, neki sem, azt tudnám. Nem tudom mi okozhatja ezt a megoldatlan dolgot kettőnk között. Az elején mint minden kapcsolatban a felhők felett 3 méterrel kezdt/ük/em, most meg örülök ha talpon bírok maradni testileg,lelkileg a folytonos elutasításoktól. Részemről menne a dolog. De ő meghátrál és nem, kész. Ha ő szeretné akkor azonnal.... Nők, Férfiak válaszát várom. A párom az idősebb 12 évvel. Minden másban jól kijövünk.
Nő voltam :)
Elsővel értek egyet.
Együtt éltek és egymástól veszitek el a lehetőséget egy normális kapcsolatra.
Jajj mar. Ilyenkor szereto kell,nem konyorges.
N/34
Milyen munkát végez a párod ? Ha erős fizikai munka mellett már idősebb akkor elképzelhető, hogy már nem bírja és állandóan fáradt.
Ha nem ez a helyzet akkor szerintem mélyebb dolog van a háttérben.
Elképzelhetőnek tartod azt, hogy nem vonzódik már hozzád ?
A szexuális vágy hiányának ezer-egy oka lehet. Hogy mi a probléma azt itt neked senki nem fogja tudni megmondani.
Ha korábban azonos volt a szexuális igény akkor meg kell nézni mi változott: elhízás, lelki okok, munkahelyi vagy egyéb problémák, betegség, teljesítménykészer.
Az is sokkolhatja ha szemrehányást teszel a teljesítménye miatt.
A férfiak nagyon keménynek tudnak kinézni de ha a szexuális teljesítményről van szó akkor nagyon is érzékenyek.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)
Kedves válaszoló, ha neked megy a szerető szerzése tedd azt meg bírja a gyomrod,nekem akkor is ő kell! Te mindig ezt csináltad?
Nem fizikai munkát végez,hanem szellemi,de igen mélyebbre kell ásni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!