Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerre 3 férfi is tetszik?
Tudom fura,de velem még ilyen nem fordult elő.
1.férfi-Pár hónapja ismertem meg,az első napoktól kezdve vonzódom hozzá.Kedves,figyelmes,jó humorú.Hívott már randira és 100% hogy bejövök neki.
2.férfi-Facebookon keresztül ismertem meg. Ő szintén olyan típus mint az első,hívott már randira,viszont lehetőségünk találkozni csak pár nappal ezelőtt történt azt is véletlen.Neki is tetszem.
3.férfi- Tipikus álompasi ugyanazzal a tulajdonságokkal,viszont őt pár napja ismertem meg egy házi buli alkalmával.
Mindhárom nagyon tetszik és a legrosszabb hogy nekik is tetszem én. Komoly kapcsolatom még nem volt,sőt fiúm is alig akadt. Valami tanács? 21L
Dobd ki az egyiket és akkor el tudod dönteni már egy érmével :D
32/f
egy tipikus 2019-es cosmopolita nőszemély
szexelj mindhárommal, úgy tudsz biztosra menni
Teljesen mindegy, szerezz tapasztalatot az egyikkel. Anélkül úgyse megy...
Ha fontos hogy milyen ember, akkor figyeld meg hogy benne megvannak e a számodra fontos tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!